Újdonság a polcomon | Avon februári újdonságok

Nagyon izgalmas újdonságokkal találkozhatunk az Avon februári katalógusában. Kedvcsinálóként elhoztam Nektek pár testápolási terméket, amelyekkel pillanatok alatt hamisíthatatlan tavaszi hangulatba kerülhetünk, ráadásul nem csak a bőrünk lesz illatos, hanem táplált is.


A Planet Spa energizáló termékcsaláddal bővült, amelynek nem csak a színe okozott örömet számomra, hanem az illata is. Nem említettem túl sokszor, de nagyon kedvelem a zöld tea illatú termékeket, így nem volt kérdés, hogy szeretném gazdagítani a tapasztalatomat ezzel az illatcsaláddal. 


Az Energise Ritual három tagból áll, egy testápoló balzsamból, egy testradírból és egy arcpermetből. A szettből egyedül az arcpermetet nem próbáltam ki. 
A Planet Spa vonal abszolút erősségei a testradírok és a testápoló balzsamok, soha nem próbáltam ezek közül a termékek közül ki olyat, amelyek ne váltak volna be. Esetleg, ha valami nem tetszett egy-egy kiadásban az azért volt, mert az illatukat nem kedveltem, de az egyéni ízlés kérdése. 
A testápoló tégelyes kiszerelésben érkezik, mint általában és ami még változatlan a 200 ml-es kiszerelése. Már megszoktam, hogy ezek a krémek többnyire sűrű állagúak, inkább vaj jellegűek, de meglepődtem, mert egy könnyed, balzsamos állagú termékkel találkoztam, amely pillanatok alatt beszívódik a bőrbe, selymessé téve azt, ragacsos vagy bármilyen utóérzet nélkül. Az illata csodálatos! Könnyed, friss, üdítő! Feltölt minden egyes használata után, bátran mondhatjuk rá, hogy valódi tavaszváró aroma. 
A testradír illatban ugyanaz, mint a testápoló, tehát a kettőt együtt használva erősebb illatélményben lehet részünk. Radírozni heti egyszer szoktam, hogy felfrissítsem a bőrömet, illetve a felszíni keringésnek jót tesz, ha átmasszírozom magam. A peeling állaga zselés, amely rengeteg apró cukorszemcsét tartalmaz. Vízzel érintkezve minimális habot képez, selymes állaggal, ami törölközés után puha és hidratált bőrt eredményez. 
Mindkét termék illat hosszú-hosszú órákon át érződik a bőrön, érdemes lehet illatban hasonló parfümöt választani, de önmagában is megállja a helyét az Energise Ritual illatvilága.


Az Encanto termékcsalád is bővült egy új illattal, mégpedig a Gorgeousszal, amely egy igazán nőcis illat. Nagyon kedvelem az Encanto kiadásokat, az egyik kedvenc parfümöm is ebből a családból való. A Gorgeous egy csupa arany borítást kapott, ezzel is arra utalva, hogy egy elegáns kollekcióról van szó. Az illatjegyek a petitgrain, ilang-ilang, szantálfa amelynek fűziói egy keleties-fűszeres, mégsem egy maszkulin, túl fűszeres egyveleget alkot. Nem is egy túl finom és lágy illat, de azoknak akik kedvelik az elegáns és nőies aromákat, nagyon fogják szeretni a termékcsalád tagjait. A pumpás kiszereléssel könnyedén tudjuk adagolni a légiesen könnyed, finom állagú fehér krémes, amely pillanatok alatt a bőrbe szívódik, és nem hagy maga után semmilyen nyomot. Az egyik legtartósabb illata a márkának, nem szoktam mellé parfümöt használni, ha nappal kenem be vele a bőrömet. 


Összességében a Planet Spa és az Encanto újdonságai levettek a lábamról. Ha nagyon csajos kedvem van, akkor az Encanto után nyúlok, de amikor a tavaszt szeretném érezni, és kissé hétköznapibb aroma esne jó, akkor az Energise Rituál termékek után nyúlok. A testápolók hidratálnak, de ehhez szükséges a minnenapi használatuk. A testradír hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, úgy hogy azt kíméletesen teszi, ráadásul igazán puha tapintású bőrt hagy maga után. Az Avon újdonságait keressétek online vagy az aktuális katalógusokban. 

Nincsenek megjegyzések