Parfüm | Avon Attraction Game illatpár

Az Avon Attraction illatcsaládja két új taggal bővült februárban, amely az Attraction Game nevet kapta. A páros egy női és egy férfi parfümből áll, illetve azonos illatú testápoló, és borotválkozás utáni balzsam is kapható mellé kiegészítésként. 


Az Attraction Game lila színekben pompázik, modern ugyanakkor elegáns üvegcsével. Az arany kupakok jól harmonizálnak a lila szín árnyalataival. 

Game for Her


A Game for Her, azaz hölgyeknek szánt aroma a leírás szerint, friss gyümölcsösséggel kezd, amely kontrasztot alkot a borsos aromával, amely kiegészül étcsokoládéval, alapjaiban pedig megbújnak a fás, ámbrás illatjegyek. 
A leírást olvasva, egy erőteljes, fűszeres és édes parfümre számítottam, és igazam is lett. Abszolút én vagyok ez az illat, 100%-ban tudok vele azonosulni, és örömmel tölt el, amikor csuklómra kifújok belőle egy leheletnyit. Első szaglásra valóban egy intenzív gyümölcsös aroma érződik, néhány perccel később az én bőrömön megjelenik az édes tonkabab és az ámbra egyvelege. Nagyon édes, fűszeres és igazán nőies, tüzes illattá alakul órákkal később rajtam. Tökéletes ebben a hűvös, napsütéses időszakban, valamint az ősszel, amikor még nincs túl hideg, de a dér már csíp a hajnali órákban. 

FŐBB ILLATJEGYEK:

  • FEJILLAT: körtenektár, rózsabors, szederszósz.
  • SZÍVILLAT: hipnotikus akkord, tubarózsa, étcsokoládé.
  • ALAPILLAT: tonkabab, ámbra, fás jegyek.

Game for Him


A férfi illat nagyon kellemes, igazán férfias és üde. Abszolút nem édes, nem túl fűszeres, kellemesen légies, jobban illik a virágos tavaszhoz, mint a női párja. 

FŐBB ILLATJEGYEK:

  • FEJILLAT: körte, kardamom, tört bors.
  • SZÍVILLAT: hipnotikus akkord, üröm, étcsokoládé.
  • ALAPILLAT: különféle fás jegyek.Összességében ez az egyik kedvenc illatpárosom a márkától. A női parfüm kedvez az édes, és fűszeres, ugyanakkor nőies aromákat kedvelő nők számára. Inkább 25 éves kortól felfelé tudnám ajánlani nő társaim számára. A tartóssága rajtam abszolút jól működik, mint az Avon parfümök nagy része 6-8 órán keresztül intenzíven érzem magamon. Amennyiben egy igazán különleges és édes illatra vágysz, amellyel igazán nőiesnek érezheted magad jó választás lehet a Game for Her parfüm. 


Nincsenek megjegyzések