Életmód | Általam követett és kedvelt fitnesz tartalomgyártók

Rengeteg kérdést kapok a fogyásomat illetően, illetve azzal kapcsolatban, hogy milyen életmódot folytatok jelenleg, többen is jelezték, hogy szeretnék, ha ezzel az egész fitnesz témával kapcsolatban többet foglalkoznék a blogon. Ez a téma rengeteg időt igényel, főleg poszt formájában. Úgy gondoltam, hogy először megmutatnék pár olyan magyar youtuber-t, akiknek a munkásságát én is figyelemmel követem, illetve tágították a fitnesz/testépítés témában a látókörömet. Egyikükkel sincsen személyes, sem online kapcsolatom, úgyhogy abszolút a munkásságuk és a hitelességük miatt ajánlom őket a témában. Évek óta követem Torma Valentin munkásságát, aki hatalmas utat járt be, és rengeteg hasznos információt oszt meg a követőivel. Amellett, hogy informatív videókat készít a személyisége is igazán megnyerő. Nagyon kevés videóját nem láttam, de annál több videóját néztem meg újra és újra. 


A következő videós, szintén nagyon profi a témában, rengeteg hasznos információt szolgáltat a követői számára, alátámasztva hiteles tanulmányokkal. Dr. Borszéki Péterről van szó, akinek a csatornáját Három Harmad néven találjátok meg. 


A másik nagy kedvencem, és szintén nagyon informatív, korábban versenyző is volt, aki nem más mint Nyakas Sándor. Ő még Petinél is több tudományt visz a videóiba, de érthetően átadva az érdeklődőknek. A csatornáján nagyon hasznos és tartalmas interjúkat is meg tudtok nézni/hallgatni, amelyeket versenytestépítőkkel készít. 

Füzessy Tiborról megoszlanak a vélemények, én azok táborába tartozom, akik egyenesen rajonganak érte. Én kedvelem a stílusát is, és azt is, hogy nem mismásol, nem hazudik, nem nézi hülyének a követőit, és nem utolsó sorban elég durva, és elképesztő dolgokat tett le az asztalra. Én csak remélem, hogy beindul a csatornája, és rengeteg edzős videót fog mutatni vagy osztja meg velünk tapasztalatait. Ha jól tudom Arnoldra készül, szóval nagyon örülnék, ha ennek a folyamatnak a részesei lehetnék.Csabai Ábelt is nagyon kedvelem, neki is szimpatikus a személyisége. Viszonylag ritkán tölt fel videókat (nyilván meg van az oka, ráadásul ezek a srácok nem főállású youtuberek), de amikor feltölt videót az nagyon hasznos, és bárki számára könnyen érthető, legyen szó kalóriaszámolásról vagy gyakorlatok kivitelezéséről. 


Dubi Anna egy fiatal, vagány és energikus nő, akivel könnyű azonosulni. Őt is évek óta követem, és elképesztő látni a fejlődését. Igazán példaértékű, amit csinál a youtube világában, és sokszor merítek belőle erőt. Őszinte, kedves és mindenkihez van egy jó szava. Ha egyetlen egy lány sportolót ajánlhatnék akkor az Anna lenne. 


Ők lettek volna azok a youtuberek, akiket rendszeresen követek, és szinte az összes videójukat megnézem. Remélem tudtam Nektek segíteni, van miből mazsolázni. Következő részben a külföldi youtubereket mutatom majd meg, illetve lesznek majd Insta influenszerek is egy későbbi posztban. 

Nincsenek megjegyzések