Ajánló | Valentin-napi ajándékötlet férfiak számára

Rengeteg nőtársamnak okoz fejtörést, hogy mivel lepje meg élete szerelmét Valentin-nap alkalmából. Vannak akik élményt ajándékoznak egymásnak, mások hasznos vagy jelképes meglepetéssel kedveskednek. Azoknak, akik még keresgélnek, számukra készült el az alábbi ajánlóm: Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak.

Szerencsére ma már a webshopok készülnek számtalan lehetőséggel, ötlettel és ajándékszettekkel. Talán a legegyszerűbb választás egy Hugo Boss ajándékszett lehet. És miért éppen a Hugo Bosst ajánlom?! Magamból indulok ki, vagyis a Páromból, hiszen neki ez az egyik kedvenc márkája, és bártan állíthatom, hogy neki nagyon-nagyon jó ízlése van parfüm márkák tekintetében (is). A szettekben egy dezodor, egy parfüm és egy tusfürdőgél található.  


Borotválkozással kapcsolatos termeket is érdemes lehet ajándékoznunk. Én is leptem már meg a Páromat egy-egy jó minőségű borotvahabbal, esetleg egy drágább készülékkel, amelyről tudtam, hogy nem venné meg magának, mégis kíméletes a bőréhez. Ha kreatívak vagyunk vagy ismerjük a „másik felünk” igényeit, bőrtípusát, akkor magunk is összeválogathatunk egy-egy szettet, illetve azonos termékcsalád közül is szemezgethetünk. 


A  szakáll viselése még mindig óriási divat a férfiak körében, és mint tudjuk, egy szép szakáll ápolása nagy gondot és figyelmet igényel. Manapság mindenféle kiszerelésű, összetevőjű és állagú kencék közül válogathatnak a férfiak, így nekünk nőknek is könnyebb dolgunk van, ha szakáll ápoló produktumokkal szeretnénk kedveskedni. 


Remélem használható ötletekkel gazdagodtatok, és már könnyebben el tudjátok dönteni, hogy milyen ajándékkal készüljetek férfitársaink számára. Egy biztos, mindannyian máshogy mutatjuk ki a szeretetünket. Szívből kívánom, hogy a tárgyi ajándékok mellett, élményben gazdag nap legyen rengeteg szerelemes pár számára. Továbbá szeretném megjegyezni, hogy tartsuk tiszteletben egymást, és hagyjuk ünnepelni azokat a szerelmeseket, akiknek fontos ez az ünnep. 

Nincsenek megjegyzések