Visszatekintő | 2021 Kedvencek - Hajápolás

A testápolás és a smink vonal a tavalyi évben nem élvezett prioritást, ellenben a hajápolás igen. Rengeteg hajra való terméket próbáltam 2021-ben és jócskán akadtak kedvenceim. 


Az első és visszatérő kedvencem az a L'oreal Elseve Dream Long termékcsalád, amelynek egyes darabjait újra és újra megvásároltam. A sampon az maga a tökéletes sampon számomra, és a napokban tervezem is újra vásárolni, immáron fogalmam sincs hányadik darabot. A balzsamot is nagyon szerettem használni, de a hajpakolást azt jobban kedveltem, illetve a képen szereplő hajegyenesítő krém is szuper. A szetett általában a Notino webshopjából szoktam megvásárolni. 


Tavalyi évben beruháztam egy régóta nézegetett hajvasalóra, még pedig a Remington Keratin Therapy S8590-es típusra. Egyszerűen imádom, és gyakorlatilag minden hajmosás után használatba veszem. Nagyon könnyű kezelni, magasabb hőfokot is lehet használni, és megfelelő hővédő mellett egyáltalán nem roncsolja a hajat, de a keratin lapjának köszönhetően sem veszi igénybe a hajszálakat. A másik eszköz, amelyre régóta vágytam egy új hajkefe szintén a Remingtontól, és ugyanolyan keratin bevonattal rendelkezik, mint a hajvasaló. A kettőt együtt használva tökéletes egyenes frizurát tudok készíteni. 


A herbArting barackos hajpakolása a nagybetűs Hajpakolás! Receptre írnám fel bármilyen hajtípusra! Rengeteg hajpakolás fordult már meg a hajamon, és azt hittem, hogy áttörő változást semmi sem fog hozni, de ez a termék tudott újat mutatni. Amennyiben még keresed a megfelelő kényeztetést a hajadra, akkor feltétlenül ajánlom a pihe-puha hajbalzsamot, nem hiszem, hogy csalódást fog okozni. 

Nincsenek megjegyzések