Visszatekintő | Kedvencek 2021 - Sminkek

A tavalyi év nem bővelkedett annyira újdonságok kipróbálásában, mint az azelőttiek. Talán én is tudatosabban vásárolok, és nem fogok hazudni, érezhető a Covid hatása, ami a megkereséseket illeti. Természetesen így sincs okom panaszra, és hálás vagyok azoknak a márkáknak akik bizalmat szavaztak nekem 2021-ben, legyen szó új együttműködésről vagy évek óta tartóról. Minden évben szentelek néhány bejegyzést az előző évi „must have” produktumokról, az első poszt a sminktermékekről fog szólni.

Úgy gondoltam, hogy először a sminkeszközökről esik szó, hiszen abból idén a beautyblender volt az egyetlen újdonság, amellyel bővült a készlet. Korábban különböző márkák sminkszivacsait próbáltam, volt néhányról szó a blogon. Be kell álljak én is a sorba, az általam próbálta sminkszivacsok közül a beautyblender a befutó, és valószínűleg ezt fogom újra venni, ha már elhasználtam a jelenlegi darabom. A sminkeszközök tisztítására kiemelt figyelmet szentelek, és két ecsetmosás között szeretem tisztán tartani őket. A Revolution ecsettisztítója egy jó vétel volt, mert még mindig bőven van belőle, és még a korrektoros ecsetet is egész jól tisztítja, de a púdereket abszolút teljesen leszedi az ecsetekről. 


 A 2021-es évben az Avon tarolt nálam, mind sminktermékek, mind bőrápolás terén, szóval nehéz volt leszűkíteni a kört, és tényleg csak a nagybetűs kedvenceket válogattam be. A szemöldökpalettát egy kihívás teljesítése után kaptam, és azóta kizárólag ezt használom. A sminkes fotókon Instagramon (@titaniablog) mindig ezzel a termékkel láthatjátok a szemöldökömet, szóval ha kerestek egy szuper dekorkozmetikumot a szemöldökötök formázására akkor ezt tudom ajánlani. Aztán az év meglepetése is volt számomra, az ez a Lash Supreme szempillaprimer. Sok-sok évvel ezelőtt használtam őket, de nem adott túl nagy pluszt így ki is koptak a mindennapjaimból. Aztán megkaptam a márkától ezt a primert kipróbálásra és jött a wow hatás! Minden spirálozás előtt használom, és látványos a különbség. Bármilyen márkájú spirállal jól működik. És ha már primer, akkor az Essence Prime+ Studio alapja hamar a szívembe lopta magát. Tökéletesen előkészíti a bőrt az alapozáshoz, ráadásul fényvédő is van benne. A Catrice Camouflage korrektora mellett a szemem alatti területre a Maybelline Super Stay korrektora volt a tavalyi év sztárja. Nagyon szépen kivilágosította a szem alatti területet, nem ült bele a ráncokba, és megfelelő fixálás mellett tartós volt. 

Tavaly nem vettem új sminkterméket (illetve Katytól kaptam egy Nabla palettát, de még nem próbáltam ki, viszont napi szinten nézegetem) vagy sminkpalettát, így ugyanazokat forgattam, amelyeket az előző években. A teljesség igénye nélkül: Naked3, Stila, IsaDora Nabla, Kat Von D, Colorpop és Avon monopúderek fordultak meg a szemhéjamon.  


Ha van kedvetek osszátok meg velem, Nektek mely termékek voltak a tavalyi év nagy durranásai. 


Nincsenek megjegyzések