Teszt | Avon Anew regeneráló szérum

Az Avon tavaly egy igen nagy durranással jelentkezett a 135. születésnapján, ami az Anew Regeneráló szérum volt. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy kaptam a márkától egyet tesztelésre, és azóta lelkesen használom, és építettem be a napi arcápolási rutinomba.

 

Mielőtt még rátérnék a lényegre, muszáj pár szóban megemlítenem a csomagolást. Már a doboz is exkluzív hatást kelt, de az üveg...elképesztően mutatós, luxus kategória és meseszép! A szérum magában is csodálatos a rózsaszín színével, amely tele van apró csillámokkal. Nyilván ennek nincsen funkciója, de amikor kinyomok egy adagot a kézfejemre mindig gyönyörködöm a csillogásában pár másodpercig. 
Amit érdemes tudni szérumról, hogy 7 nap alatt már látható javulást ígér, a bőr állapota látványos változáson megy keresztül. A leírás szerint enyhítheti a ráncokat, a teltség javulhat, a simaság helyreállhat, a ragyogás fokozódhat, a pórusok csökkenhetnek, a rugalmasság és a feszesség javulhat. Továbbá tartalmaz niacinamidot is, amely a pattanások és a pattanások után maradt hegeket halványítja. Amikor megkaptam a szérumot rosszabb állapotban volt a bőröm, mint most. Sokat javult ősz óta, de még mindig nem az igazi, és azt hiszem ezen csak az fog majd segíteni, ha rendben leszek pszichésen. Blogon nem beszéltem róla, az Instagram oldalamon, novemberben már írtam erről egy angol nyelvű bejegyzést, amiről a blogon nem ejtettem szót, és valószínűleg nem is fogok. Szóval a jelenlegi mentális problémámnak vannak fizikai tünetei is, az egyik a hormonális változás. Tipikus jelei, hogy az állkapocs vonalánál és annak környékén aknék jelennek meg. Lassan két éve tart a bőrömmel ez a probléma, úgyhogy elkélt az extra összetevő. A niacinamid az egyik kedvenc összetevője a bőrömnek, az egyetlen amire az aknéim jól reagálnak. Lassan elfogy az első üvegcsém a szérumból, így megismertem a hosszú távú hatását, ámbár azt még nem tudom, hogy milyen lesz majd nélküle. Valóban sokkal simábbnak tűnik a bőröm, kicsit rugalmasabbnak is érzem, mint korábban. A pórusok mérete nem tud csökkenni, de halványodni azt tud, és valóban közelről láthatóak a mitesszerek az orromon. A pattanásokkal kapcsolatban nem tapasztaltam gyors hatást, ezért vásároltam az Anew szérum mellé egy plusz niacinamid szérumot (Revox), így a kettő termék valóban sokat halványított a már meglévő aknékon, illetve sokkal, de sokkal kedvesebb pattanással küzdök, mint tavaly ilyenkor. Végre ki merek menni korrektor/alapozó nélkül az utcára. A szérum állagát tekintve egy igazán könnyed, vizes és a géles közötti textúrával rendelkezik, amely a száraz bőrre kenve pillanatok alatt beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet. Pár pillanatig olyan, mintha egy könnyed fátyolmaszk lenne az arcomon. Reggel és este is használtam már, de úgy vettem észre, hogy nappal szeretem a legjobban használni, mert a tükörbe nézve látom, ahogy feltölti az arcomat. Összességében egy csodás csomagolású szérumról van szó, amely valóban szebbé varázsolja a bőrt rövid használatot követően. Őszintén megmondva a wow hatás, elmaradt, és a hozzáfűzött reményeimet sem váltotta be teljes mértékben, de mégis úgy gondolom, hogy ha nem is látványosan, de segített abban, hogy a bőröm vállalható állapotba kerüljön. Valószínűleg aki nem küzd hormonális gondokkal ilyen vagy olyan okból, akkor egy szuper kis szérum. Ár-érték arányban nem sok jobb termék van nála a bőrápolási piacon. 


Nincsenek megjegyzések