Visszatekintő | 2021 Kedvencek - Arcápolás

Ezzel a poszttal el is érkeztünk az utolsó visszatekintő kedvences bejegyzéshez. Szándékosan hagytam utoljára az arcápolási produktumokról szóló posztot, hiszen a hajápolási rutin mellett, ebben a szekcióban történt érdemi változás és újra felfedezés az elmúlt évekhez képest. 

Az első számú kedvencem az a Neutrogena Bright Boost Gel Creamje, amely meghozta a bőröm állapotában az átütő változást. Írtam már erről a krémről részletesen még az év első felében, vissza tudjátok olvasni. Azóta már a harmadik tégellyel fogyasztom. Legutóbb a nagyon hormonzavaros időszakomba vetettem be, bő egy-két hónappal ezelőtt, és még mindig nem tökéletes a bőröm állapota, de bőven vállalható korrektor  vagy egyéb fedő sminktermékek nélkül. 


A másik kedvencem, igaz ez már évek óta a Bioderma Sébium Night szérumja. Nevéből adódóan éjszaka kell használni, viszont kúraszerűen. A csomagolás négy hét folyamatos használatot javasol, ellenben én az egész téli időszakban használom, illetve nyáron is be szoktam vetni, fokozottan ügyelve a fényvédő használatára. Pattanásokra, hegekre és pórusokra kiváló. Az egyik kedvenc összetevőm a hialuronsav, amelyet leginkább a szemem környékére és a homlokomra szeretek használni. Az idei év felfedezése az Avon Anew hialuront tartalmazó szérumja volt, amelyről szintén olvashattok részletes tesztet a blogon. Még egy kevéske van az alján, nem tudom még eldönteni, hogy elcsábuljak-e egy új márkára vagy vásároljam újra, hiszen látható és érezhető a hatása a bőrömön. Végül, de nem utolsó sorban a Neutrogena krémjét kiegészítve szeretem használni a Revox Niacinamid szérumját. Igazából itt is az összetevőt szeretem, nem feltétlenül magát a márkát, viszont meg kell hagyni ár-érték arányban ez egy remek szérum. 

Nincsenek megjegyzések