Teszt | Beauty Blender Original

Szerintem nem sok ember él a Földön, aki már ne hallott volna az ikonikus Beauty Blender sminkszivacsról. Évekig ellenálltam a kísértésnek, és úgy voltam vele, hogy tökéletesen elégedett vagyok más márka sminkszivacsaival. Aztán egy szép délelőtti napon felfedeztem, hogy a Notino webshopjában lehet kapni Beauty Blender termékeket, így hosszas hezitálás után úgy döntöttem meglepem magam egy halvány rózsaszín szivaccsal. 

Amin meglepődtem első körben, hogy abszolút praktikus dobozban érkezett. Ezt a cuki kis műanyag dobozt használom a blenderem tárolására. Használtam már több márka szivacsát is, de még nem találkoztam olyan csomagolással, amelyet tovább tudok használni. Szóval ennek nagyon örültem, mert sokan tudjátok van egy macskám, aki előszeretettel lopkodja a sminkszivacsaimat, és ennél az árkategóriánál (is) már nem biztos, hogy örülnék annak, hogy új játékot talált magának (nem mintha nem lenne neki elég). Szóval a már megszáradt szivacsot csak visszateszem ebbe a kis tokba, és biztonságban van a porosodástól és a macskámtól is. Sokan tudjátok már ezeknek a sminkeszközöknek a működését, be kell nedvesíteni és nagyjából a másfélszeresére dagad, illetve a felülete a legtöbb esetben puhábbá válik. A Beauty Blender Original esetében szárazon is elképesztően puha tapintású, könnyen össze lehet nyomni, illetve nagyon-nagyon könnyű, szinte nincs is súlya.
Sokkal hamarabb szívja magába a nedvességet, mint az előzőleg használt szivacsok (a blogon találtok többféle teszt bejegyzéseket más-más márkáról ebben a témában), és a felesleget is könnyű belőle kinyomni. Pont annyi nedvességet tart magában, amelyre szükségem van az alapozó felviteléhez. 
Bőrre felpontozva és szivacsra rátéve is ugyanolyan hatékonyan és szépen lehet az alapozót felütögetni vele az arcra. Egyenletes fedést tudok vele elérni, és márkától függetlenül mindegyik alapot egyszerűen és gyorsan tudom ezzel az eszközzel eldolgozni. Nagyon szeretem, ahogyan az arcomhoz ér, hiszen puha a felülete, szinte olyan mintha nem érne az arcomhoz semmi. 
A tisztítása még Vanish szappannal is kicsit nehézkes, de természetesen megéri rááldozni az időt. Valószínűleg meg fogom venni hozzá a tisztítóját, hátha azzal gyorsabban és hatékonyabban tudom eltávolítani az alapozót. 


Összességében annak aki megteheti, hogy áldozzon közel hatezer forintot egy sminkszivacsra akkor tudom ajánlani. Jobbnak jobb az általam használt eddigi szivacsok közül, viszont nem kiemelkedően jobba  használata. Egyelőre még magam sem tudom eldönteni, hogy újra vásárolom-e amikor eljön az ideje vagy kísérletezek tovább más sminkszivacsokkal. 

Nincsenek megjegyzések