Teszt | Revolution 5% Caffeine Solution + Hyaluronic Acid szemkörnyékápoló

Azt mondják, hogy egy jól összeállított arcápolási rutinban nem szükséges külön szemkörnyékápolót használni, ellenben én mégis szeretem ezt a területet speciális krémmel ápolni. Elmúltam már harminc, és nagyon-nagyon szerencsés vagyok genetikailag, mert nem csakhogy letagadhatok egy csomó évet a koromból, de ráncaim sincsenek túlzottan. Minden esetre fontosnak tartom a megelőzést, ezért is használok különböző termékeket egy-egy problémára. 

Többször említettem már a Revolution Skincare vonalát a blogon, és próbáltam is már néhány produktumot, úgyhogy viszonylag bátran válogatok a Notino webshopjából. A szemkörnyékápolókat az alábbi szempontok alapján választom ki: lehetőleg legyen illatmentes és alkoholmentes, tartalmazzon hialuronsavat, illetve valami olyan összetevőt, amely a bőr feszességért felel. 
Ezek alapján esett a választásom a Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid szemkörnyékápolójára. Mielőtt belevágnék a hatásának a részletezésébe, pár szót ejtenék a csomagolásról is. A szérum egy fekete, elegáns dobozban érkezik, amely egy füstös üvegű, pipettás kiszerelésű terméket tartalmaz. Tetszik ez a megoldás, mert könnyen adagolható, illetve higiénikus. 
A leírás szerint megszünteti a szem alatti sötét karikákat és duzzanatokat, valamint üde tekintetet kölcsönöz, illetve leküzdi a bőröregedés jeleit. Nem tartalmaz olajszármazékokat, alkoholt és parfümöt. Vegán termék.A szérumot megtisztított bőrre vittem fel, a reggeli arcápolási rutinomban. A termék átlátszó, állaga zselés jellegű, amelyből valóban elég egy-egy csepp. Finom körkörös mozdulatokkal eldolgoztam a szemem környékére, valamint a szemhéjamra is tettem belőle egy keveset. Pár pillanat alatt beszívódik, és azt követően már érezhető is a feszesítő hatás. Nincsenek sötét karikáim sem, de látványosan feltöltötte a szemem körüli területet, illetve az apró reggeli duzzanatokat is pillanatok alatt levitte. A szememet nem irritálta, semmilyen zavaró dologról nem tudok beszámolni. Összességében az egyik legjobb szemkörnyékápoló, amelyet próbáltam. A kiszerelése praktikus, könnyen adagolható. Az összetevői lista számomra tökéletes. Nem irritált, hosszú távú használat mellett sem. A bőrömet valóban feltöltötte, feszesítette, a reggeli duzzanatokat szépen lehúzta. Ez a kiszerelés nagyjából két-három hónapra volt elegendő napi használat mellett. Ár-érték arányban az egyik legjobb termék a piacon. 

Nincsenek megjegyzések