Őszi Avon újdonságok | Créme Legend - Five Star, Sassy

 Az Avon True Matt Legend rúzsok népszerűségének köszönhetően, szeptemberben tizenegy csodálatos őszi és krémes árnyalattal bővítették ki a termékpalettát a Créme Legend kollekcióval. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy két árnyalatot kipróbálhattam, név szerint Five Star és a Sassy.


A csomagolás külsejében teljesen ugyanaz, mint a Matt Legend kiadás esetében, egyedül a szín változott, míg az előbbi ezüstös ékszerként ragyog, míg a krémes verziók arany borítást. Személy szerint nekem nagyon tetszik mindkét kollekciónak a külseje és a hozzájuk tartozó fényes borítás. 
A kollekció árnyalatai között a nude színektől kezdve a sötétebb, igazán őszies, góthos vonal is megtalálható. A mai posztban talán kijelenthetem, hogy két szélsőséges színt mutatok be. 


FIVE STAR


A Five Star a promó képek alapján igazán természetes hatású nude rúzsnak tűnt, szerencsére a valóságban is az, de nem annyira rózsaszín, mint gondoltam, inkább a lilába hajlik. 
A Five Start pigmentáltsága csodálatos, egy-két rétegben tökéletesen fed, építhető. Az ajkaim szerencsére nem szokott száraz lenni, de a rúzs ápoló összetevőinek köszönhetően hidratáltak maradnak. A tartósságával is elégedett vagyok, természetesen evés és ivás után fel kell frissíteni az árnyalatot, de nem kopik látványosan vagy csúnyán. Ajakkontúr ceruzára nincs szükségem, könnyű precízen felvinni. 


SASSY


Sassy, Five Star

A Sassy egy csodálatos mélybordó, igazi késő őszi árnyalat. Hasonló tulajdonságai vannak, mint a Five Starnak, krémes állagú, fényes finisű. A fedéssel nem vagyok teljesen elégedett, kicsit foltosan fed, de szerintem ez látszik a fenti képen is. Pár alkalom után rájöttem, hogy hogyan működik rajtam ez a rúzs, hogy ne legyen foltos a végeredmény. Két-három réteg felvitele után fogok egy tiszta zsebkendőt és a felesleges rúzst leitatom az ajkaimról. Így ugyan nem marad annyira fényes a végeredmény, mint a kezdeti állapotban, az ajakápolókhoz hasonló finise lesz. Hidratáló hatása ugyanolyan jó, mint a Five Starnak, illetve a tartóssága valamivel jobb is (a zsebkendős módszer után), mint az előbb említett rúzsénak. 

Összességében, mindkét árnyalat kedvencemmé vált, de őszintén szóval a Five Starhoz többet nyúlok, mert az esetek többségében szemhangsúlyos sminket szoktam készíteni. Illetve a maszk kötelező viselése miatt biztosra megyek, hiszen nem annyira látványos, ha a világosabb, nude árnyalat marad a szöveten. Ahogy már fent említettem ez egy krémes árnyalatokból álló kollekció, mindkét szín krémes finisű, ugyanakkor nem túl fényes. A Five Starral könnyebb bánni, mint a Sassyval. Véleményem szerint, ha valamelyik árnyalat tetszik nektek bátran próbáljátok ki. 

Nincsenek megjegyzések