Manikűr | Nobea Glitter Nail Polish 3D

A Nobeával a Notinónak köszönhetően ismerkedtem meg, és csodálkozom, hogy nem fedezte fel még a blogger-vlogger világ ezt a brandet. Sokáig gondolkodtam azon, hogy mégis mivel kéne kezdenem a márka bemutatását, de úgy döntöttem, hogy a mostanában legkedvesebb glitteres fedőlakkommal kezdem a sort, hiszen nemsokára itt vannak az ünnepek, amelyre sosem árt idejekorán készülni. 

A Nobea márkát egyedül a Notino webshopjából tudjátok elérni, amelyről némi információt is olvashattok az ismertetőben. Nem csak körömlakk, illetve lakkszettek kaphatóak, hanem sminktermékek is. A szájfényeiket kifejezetten tudom ajánlani. 
A szarka énem azonnal a csillogó fedőlakkra csapott le a szettből, és hamar fel is kentem. Február óta számtalan manikűrt készítettem ezzel a topperrel, és bátran kimerem jelenteni, hogy jelenleg ez a kedvenc glitteres lakkom. A lakkot egy szettben találhatjátok meg, amely egyelőre nem elérhető a Notinón, de nagyon remélem, hogy még ünnepek előtt feltöltik vele a készletet, mert tökéletes választás nem csak karácsonyra vagy szilveszterre. A Heartbeat három különböző szettből áll, amelyből jelenleg a Dusty Roses elérhető. A Dusty Rose szett egy csodás krém pirosat és egy hozzá passzoló glitteres fedőlakkot tartalmaz.
De térjünk vissza a képen szereplő csodalakkra. A szett egy nagyon aranyos kis dobozban érkezik. A lakkok szögletes üvege igazi formabontó a készletemben. A kupak kialakítása kényelmes, de nem gumis, ettől függetlenül ez az egyik olyan lakkom, amelyet könnyen ki tudok nyitni. 
Az ecset átlagosnak mondható, könnyű vele lakkozni, és elegendő glittert vesz fel. A képen szivacsot használtam a felvitelhez, elég volt egyszer lekennem a szivacs egyik részét, és óvatosan felütögetni a glittereket. Egyébként két réteben már tökéletes fedést tudunk vele elérni a köröm egész felületén. Fedőlakkal egy rétegben tökéletesen tudjuk fixálni, nem fognak a glitterek „kilógni”.Összességében az egyik legjobb glitteres fedőlakk, amellyel az utóbbi években találkoztam. Ár-érték arányban verhetetlen, és a hozzá passzoló rózsaszín lakk is csodálatos. Fogok arról is majd egy külön bejegyzést hozni. Egyébként a Heartbeat glitteres lakkjait külön szettben is meg tudjátok vásárolni, ha felkeltett érdeklődéseteket ez a holografikus glitter csoda. 

Nincsenek megjegyzések