Manikűr | CND Vinylux Powder my nose

A nude árnyalatú lakkokból van nekem a legtöbb a rózsaszín után. Szeretem benne, hogy elegáns, bármilyen alkalomra tökéletes választás, valamint az egyszerűsége ellenére egyéb extrém dolgokkal vagy színekkel lehet párosítani. A mai posztban a CND egyik nude árnyalatú lakkjával láthattok manikűrt.

A CND Vinylux krémlakkokról nem tudok sok újdonságot elmondani, egyetlen egy dolog biztos, hogy továbbra is csak ódákat tudok zengeni a márka lakkjairól. 
Viszonylag sok krémárnyalat közül válogathatunk, szóval nem volt könnyű dolgom. Végül hosszas hezitálás után választottam a Powder My Nose nevű szépséget. 
Az árnyalat inkább sárgás tónusú, közel áll a saját bőrszínemhez. Két rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad, fényesre.  Ez alakalommal szerettem volna elegánsabb hatású manikűrt, illetve kipróbálni az új CND szerzeményem, amelyről lesz majd külön poszt később. 
A nude-hoz szerintem mindegyik szín jól tud mutatni, mégis az egyik legelegánsabb, ha feketével és arannyal kombináljuk. Összességében a Powder My Nose pontosan ugyanazt hozza, amelyet már megszoktam a márkától. Kiváló minőség, mind a külcsínt és a belbecs tartalmát illetően. Az ecsettel könnyen lehet lakkozni, a szín tökéletesen terül a körmön.
Két rétegben tökéletes fedést tudunk elérni. A tartóssága továbbra is kiemelkedő, egy hét elteltével mostam le a körmeimről, de csak azért mert a glitterek kezdtek lepattanni a körmeimről.

Nincsenek megjegyzések