2020 Ősz | IsaDora Autumn Look őszi kollekció

Igen-igen, vasárnap már hivatalosan is elkezdődik a karácsonyi szezon, de ez nem jelenti azt, hogy el kell köszönünk az őszi kedvenceinktől. A mai posztban az IsaDora idei őszi kollekciójáról hoztam egy kis ízelítőt, amelynek darabjai megállják a helyüket a nyakunkon lévő ünnepi időszakban. 

Több kedvencem akad a fenti termékekből  és  mindegyiket tudom használni  a mindennapokban. Ettől függetlenül  szuper színeket találhatunk a kollekcióban. Természetesen ez egy kis ízelítő a megannyi színből, hiszen csodálatos árnyalatú rúzsokkal, pirosítókkal és lakkokkal, filces tusokkal találkozhatunk a Douglas polcain és webshopjában. 

A primer mostanában elég megosztó sminktermék, számomra  stabilan beépült a rutinomba, és nem tudnám elképzelni nélküle a legalapabb sminkemet sem. Az IsaDora primerjei kivétel nélkül elégedett voltam, ahogy a Face Primer shine-free esetében is. A Mattifying egy kellemes szilikonos állagú krém, amely egyenletessé varázsolja a bőr felszínét, ezáltal az alapozó/BB krém, ki mit használ, tökéletesen terül rajta, valamint a sminket is tartóssá teszi. 


A Skin Beauty SPF 35-ös alapozója miatt mondhatnám, hogy voltak elvárásaim, de nem. Tudom, hogy bármilyen IsaDora terméket használok azok megbízhatóak, igazából arra voltam kíváncsi, hogyan fog rajtam működni. A csomagolását nagyon szeretem, az adagolója pumpás, maga a kiszerelés pedig üvegből van. 
Viszont maga az alapozó nagyon különleges hiszen nem csak a bőrt egységesíti, hanem ápol is. A leírás szerint egyszerre sminktermék és ápolótermék. Az összetevői között orvosi somkóró kivonat szerepel, amely regeneráló és bőrpuhító hatású, továbbá fosztolipidek amelyek ápolják a bőrt, a szférikus porok egyenletessé teszik a bőrfelszínt és minimalizálják a ráncokat. Nem elhanyagolható az a szempont sem, hogy 35-ös fényvédőt tartalmaz. 
A fedése a természetestől kezdve az egészen erősig elérhető vele, hiszen könnyen építhető. Tartós, pigmentált, jól illeszkedik a bőrhöz. Összesen kilenc árnyalatban elérhető. 


Ha egyetlen egy kedvencet választhatnék mégis, akkor az a Skin Tint Perfecting Cream lenne. Ez egy könnyed színezett krém, amely tökéletes a hétköznapokra vagy közel hibátlan bőrre, hiszen egységesíti az arcbőrt, valamint hidratál is. Kevés kell belőle, ecsettel vagy kézzel könnyen eldolgozható. Nem kell fixálni, egész nap a helyén marad. Nagyon-nagyon szeretem ezt a terméket, sokkal többet tud nyújtani, mint egy egyszerű BB krém. 


Több IsaDora púdert is újra vásároltam már, de ez lesz a következő, amelyet újra fogok venni, amint elfogy. A Velvet Touch elnevezés utal arra, hogy egy csodás, bársonyos fedést biztosít. A hozzátartozó kis szivacs is szuper. Mindenkinek tudom ezt a púdert ajánlani, aki szereti a bársonyos hatást a bőrén, és azt, hogy enyhe színező hatása van. A púderek mellett a szempillaspirálok az óriási kedvenceim a márkától, szintén újra vevős darabok szoktak lenni. A High Impact csomagolása csodálatos! Ez a piros fémes hatással elképesztően jól néz ki! A keféje és a sörték elrendezése, nagysága hagyományos, könnyen hozzá lehet férni a legkisebb pillákhoz is. Pigmentált, egy-egy réteg elég a drámai hatáshoz, kiemel és hosszít. Tartós, nem pereg, nem potyog, ott marad a nap végén. További különlegessége, hogy vízálló formula. Arcpermetekből sosem elég! Az idei évben teljesen rájuk kattantam. Ha egyetlen egy permetet kellene kiválasztanom az idei évre díjnyertesként, akkor az Face Mist prime & moisturize lenne. A kiszerelése nem tűnik túl soknak, de kevesebb is kell belőle, mint a nagyobb kiszerelésű társaiból. Két pumpálásnyi adag tökéletesen elegendő arra, hogy lefedje az egész arcomat, és ki tudja fejezni hidratáló és hűsítő hatását. Összességében ismét csodálatos IsaDora újdonságokkal ismerkedhettem meg az ősz folyamán. A hat termék közül, amelyeket kiemelnék az a púder, a Skin Tint, valamint a Ski Beauty alapozó. Még tart a Black Friday a Douglas honlapján, úgyhogy Ti is le tudtok még olcsón csapni néhány kiszemelt darabra

Nincsenek megjegyzések