Teszt | Garnier Fructis Banana Hair Food termékcsalád

A Garnier Hair Ford hajmaszkjai a kezdetektől óriási népszerűségnek örvendtek, és sokan vártuk a folytatást, amelyet idén megkaptunk. A maszkok mellé mindegyik illat kapott egy sampon-balzsam páros. Nem titok, hogy az én kedvencem a banános pakolás, szóval elsősorban őket szereztem be.


Eleinte tartottam tőle,  hogy a Garnier Fructis Banana Hair Food tápláló sampon zsírosítani fogja a hajtöveimet, hiszen nekem csak a hajvégeim szárazabb, de a félelmem alaptalannak bizonyult. A címke semmiben sem különbözik a maszkétól, a kiszerelés tubusos megoldást kapott, amely nyilván érthető is miért. A sampont sárga színű flakon különbözteti meg első ránézésre a balzsamtól. 
A sampon színe átlátszó sárga, csodás banánillattal. Egy diónyi mennyiség előmosásnak bőven elegendő a hajamra, második mosásra bőven elég  a fele mennyiség, hiszen kellően felhabzik. A habja krémes, alaposan tisztítja a fejbőrt, könnyű kimosni, nem hagy maga után semmilyen utóérzetet. Samponozás után természetesen a Garnier Fructis Banana Hair Food tápláló kondicionáló kerül sorra, amelyet a hajam kétharmadára viszek fel ki kicsavart, még nedves hajra. Egy-két diónyi mennyiséget alaposan bemasszírozok a hajamba, majd pár percig rajta hagyom, hogy legyen ideje kifejteni a hatását.  A balzsam állaga, és funkciója meglehetősen hasonlít a pakoláséra szóval akinek nincs erőteljesen igénybevett vagy extrém száraz haja, nem tartom indokoltnak a pakolás használatát. A balzsam állaga sűrű és krémes,  könnyen eldolgozható a haj hosszán. Az illata természetesen banános, amely kiállítást és szárítás követően is hosszan megmarad a hajban. 
Összességében a két termék együttes hatásával tökéletesen elégedett vagyok. A hajam tapintása puha és selymes a használata után.  A sampon kellően habzik és  tisztít, a balzsam sűrűbb állaga ellenére sem nehezíti el a hajat. Könnyen kifésülhető és puha, illatos haj a végeredmény. Hosszú távú használat mellett semmilyen irritációt nem tapasztaltam. További információkért kattintsatok a linkekre, esne feledjétek  a Notino webshopjában már zajlik a Black Friday!

Nincsenek megjegyzések