Újdonság a polcomon | Elle So Chic! Oh la la! EDT

Ismét abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy új Elle darabbal bővült a parfümkollekcióm, amely nem csak a nevében sikkes! 

Korábban már volt szó a blogon egy másik Elle parfümről, amelyet ITT el tudtok olvasni. Emiatt már nagyjából tudtam, hogy milyen minőségre számíthatok a So Chic! Oh la la! illat esetében, ezért kíváncsi voltam, hogy mennyire fogom őt magaménak érezni. A doboz ebben az esetben is csodálatos mintázattal rendelkezik, habár nincs olyan trükkös kinyitási módja és belseje, mint az előbb említett parfümnek. Nyilván ez nem von le az illat értékéből, mert így is csodálatos a doboza.
Az üveg formavilága egyszerű, az oldalán ugyanaz a futó virágos minta köszön vissza, amelyet a dobozon is láthatunk. 


Illatleírás

Illatkategória: virágos-gyümölcsös. 
Fejillat: klementina, körte
Szívillat: narancsvirág, rózsa
Alapillat: szantálfa, vanília

Már első fújásra tudtam, hogy szeretni fogom ezt az illatot. Valóban virágos-gyümölcsös aromáról van szó, amely inkább tavaszi jegyeket hordoz magában, mintsem ősziest-téliest. Bevallom őszintén klementinát még nem szagoltam, de a körte felbukkan a bőrömön az első pár percben. A vaníliával kiegészülve roppanósan édes lesz ez az aroma, de nem fojtogatóan geil módon. A rózsa illatát hosszú percek elteltével kezdem érezni magamon, végül a szantálfa marad, kiegészülve némi virágos kertre emlékeztető aromával. 
A tartóssága továbbra is remekül működik rajtam, nap végén is érzem a már említett alapillatot, de nem annyira intenzíven nyilván, mint az első fújást követően. Röviden, nem érzem szükségét annak, hogy nap közben felfrissítsem az illatot magamon. Összességében egy nagyon-nagyon kellemes, szolid, igazi hétköznapi illatra tehetünk szert az Elle So Chic! Oh la la! EDT-jében. Üdén virágos-gyümölcsös, jóleső viselet, amelyet inkább a fiatal és középkorosztály számára tudok elképzelni. Az én bőrömön tartós, amennyiben egy megbízható illatra vágyom akkor ehhez az parfümhöz nyúlok. A hab a tortán, pedig a csodás csomagolása. 


Nincsenek megjegyzések