2020 Kedvencek | Hajápolás

Azt hiszem nem túlzok, ha azt írom, hogy mindenkiben hozott változást a 2020-as év. Nem is szeretném hosszúra nyújtani a bevezetőt, szóval inkább bele is vágnék, mely hajápolási termékek voltak a tavalyi év ultimate kedvencei. 


Szerintem nem lep meg senkit, ha első sorban a Love Beauty & Planet Blooming Colour termékcsaládját említem meg. Nagyon-nagyon megszerettem a márka hajápolási vonalát, ezért is volt nehéz egyet kiemelni az általam próbáltak közül. A termékeik nem ígérnek sokat, de azt mind be is tartják. Amennyiben kíváncsiak vagytok a véleményemre, csak menjetek a felhőben szereplő címékre, és kiadja a blogon az általam írt teszteket. 


A soron következő hajra való terméket, nem nagyon kell szerintem már bemutatni senkinek (ennek ellenére érkezni fog poszt róla, hamarosan) a L'oreal Paris Elseve Dream Long termékcsaládja, amely szerintem a száraz hajjal rendelkezők óriási kedvence. Aki még nem próbálta ki, de egy ideje szemez ezzel a termékcsaláddal akkor nyugodtan tegyen vele egy próbát, nem fogja megbánni.


Az Yves Rocher fejbőrradírja nem tavalyi újdonság, de én az előző évben szoktam rá teljesen a használatára. A blogon írtam már tesztet róla, de röviden annyit írnék, hogy nagyon-nagyon jól esik átdörzsölni heti rendszerességgel a nedves fejbőrömet. Pontosan ugyanazt a frissítő hatást lehet elérni, mint a bőrradírok esetében.


Tavaly ismét platina szőkére váltottam, amely némi extra ápolást igényel. A Lador Anti-Yellow samponja, tényleg semlegesíti a sárgás tónusokat. Konkrétan befogja a hajamat, úgyhogy amikor ezt használom pár napig lilás fényben tündöklik a hajam. De ennél jobb hamvasító sampont még nem próbáltam a hazai kínálatból

Hajolajak közül inkább csalódás volt a 2020, úgyhogy nem tudok kedvenc olajat mutatni nektek. Valamint tavaly sem sikerült megtalálni azt száraz sampont, amelyre én is azt mondanám, hogy oké tényleg van haszna és értelme megvenni. Balzsamok közül a fent említett termékcsaládokhoz tartozó darabját használtam, amelyekkel tökéletesen elégedett vagyok, illetve voltam. 

Ha van kedvetek osszátok meg velem kommentben a hajápolási kedvenceiteket. A következő posztban a test -és arcápolási kedvencekről fog szólni. 

Nincsenek megjegyzések