Hajápolás | Love Beauty and Planet coconut water & mimosa flower termékcsalád

Remélem a körülményekhez képest mindenkinek jól teltek az ünnepek. Nem szeretném az év első posztját klisékkel megtölteni, de szívből kívánok minden kedves olvasómnak boldog és kiegyensúlyozott 2021-es évet.

Mi mással is kezdhetném a 2021-es évet, mint egy hajápolós poszttal! A gyakori hajmosásnak köszönhetően egyre-másra fedezem fel magamnak a különböző hajra való termékeket. Hamar az egyik kedvenc márkámmá nőtte ki magát a Love Beauty and Planet világos hajra való termékcsaládja. 


Többször említettem már, hogy könnyen zsírosodó hajtővel és száraz hajvégekkel rendelkezem, plusz platina szőke vagyok (természetesen festett). Mondhatni sokat edzem (naponta kétszer is), szóval igénybe van véve a hajam rendesen. Amikor sampont választok fontos, hogy kíméletes legyen, ugyanakkor puhítsa a hajam szerkezetét, illetve ne zsírosítsa azt. 
Korábban már próbáltam a márka rózsás produktumait, róluk olvashattatok már a blogon korábban. A jó tapasztalatnak köszönhetően döntöttem úgy, hogy kipróbálnom a világos hajra való Coconut water & mimosa flower kiadást. 


A leírás szerint tisztítja a fejbőrt és intenzíven hidratál, valamint erősíti a hajszálakat. Dússá és fényessé varázsolja a hajkoronát, szilikonmentes és vegán termék.


A csomagolás továbbra is tetszetős, a címke színvilága és maga a billentős kupakos megoldás egyaránt. 
A sampon állagban és színben is különbözik a kondicionálóhoz képest. A színe átlátszó, enyhén kék színezésű, és géles állagú. Nedves hajra kenve diónyi mennyiség nekem bőven elég ahhoz, hogy felhabozzon a termék. A habja krémes, kellemes, lágy kókuszvíz illatú. Valóban alaposan tisztítja a fejbőrt és a hajat. Hosszú távú használat mellett nem tapasztaltam semmiféle irritációt. 


A samponhoz természetesen dukál a balzsam is, amely színvilágban megegyezik a samponéval, illetve a billentős kupak is maradt. A kondicionáló opálos fehér színű, kissé sűrűbb krém állagú, amelyet könnyű eloszlatni a még nedves hajon. Én mindig hagyom hatni ezeket a balzsamokat néhány percig, majd bő langyos vízzel kiöblítem a hajamból. Kimosása közben érzem, hogy a hajam tapintása sokkal puhább, de hajszárítás után érezni igazából a hatását. A hajam tapintása valóban puha, illetve könnyen kezelhető, könnyen kifésülhető. Az illata nem túl erőteljesen ugyan, de megmarad a hajban a következő hajmosásig (minden másnap mosok hajat). 

Összességében elégedett vagyok a kókuszvizes termékcsaláddal is. Nem ígér sokat, de azokat mind betartja. A sampon tisztít és hidratálja a fejbőrt, nem szárít, könnyen habzik. A kondicionáló segít könnyebben kifésülni a hajat, valamint puhít. Amennyiben egy megbízható termékcsaládot kerestek gyakori hajmosásra, akkor szívből ajánlom a posztban említetteket. 

Nincsenek megjegyzések