Újdonság a polcomon | Elle So Cute! parfüm

Nemrég lehetőségem nyílt kipróbálni egy parfümöt az Elle márkától. Korábban még nem hallottam a márkáról, de nagyon szeretem az illatokat, szóval kíváncsi voltam, hogy tud-e újat mutatni számomra. A mai posztban az Elle So cute Eau De Senteur-t veszem górcső alá. 

Mielőtt részletesen kifejteném milyen illatról van szó, muszáj pár mondatban megemlítenem a csomagolást! Cseles kis doboz, azt hittem, hogy ugyanolyan mint a többi, de nagy volt a meglepetés, amikor rájöttem, hogyan kell kinyitni. A tetejét kell felnyitni, ahol egy kis üzenettel találkozunk. Nagyon szeretem az ilyen apró és figyelmes gesztusokat egy-egy brand részéről. Az üzenet mögött rejlik a parfümös üvegcse. Az üveg mögött további csodás minta található a doboz belsejében. Nem is emlékszem, hogy valaha lett volna rám csomagolás ilyen hatással. A koncepció és a színvilág bámulatos, szóval reménykedtem abban, hogy ha ilyen erős kezdésben volt részem, akkor maga a parfüm is tartani fogja ezt a szintet. Az üveg is aranyos, nagyon tetszik az Eiffel-tornyot ábrázoló kis dísz, amelyet akár a kulcscsomónkra is rakhatunk vagy visszahelyezhetjük a parfümre. Azt az információt kaptam, hogy ez a parfüm hipoallergén, tehát nem tartalmaz alkoholt. Aki tudja magáról, hogy érzékeny, akkor esetleg tehet egy próbát az Elle-lel.

Illatleírás: Virágos fás pézsma illat
Fejjegy: bergamott, keserű narancs, szegfűszeg
Szívjegy: frézia, narancsvirág, jázmin
Alapjegy: cédrus, szantálfa, fehér pézsma 
Első fújáskor kizárólag a virágillatot lehet érezni, intenzíven. El kellett telnie pár napnak, hogy rájöjjek mire is emlékeztet pontosan az illata, de aztán beugrott, hogy szinte egy az egyben orgona illata van. Persze lehet érezni benne a fréziát is, szóval elég kevert aromáról van szó, amely nem túl tömény vagy fojtó, mégis intenzív a bőrön. Igazából a nap végig kitart az orgonára hajazó illat, de pár óra elteltével előbukkan a szantálfa sajátos és könnyen felismerhető fűszeres illata valamint a cédrus ad egy enyhe frissességet az amúgy édeskés tavaszias aromának. A tartósságára sincsen panaszom, mert rajtam tényleg érződik 8-10 óra után is bőven. Persze nem olyan erőteljesen mint az első egy-két órában, de nem kell felfrissítenem az illatot napközben. Összességében nagyon örülök, hogy volt lehetőségem kipróbálni az Elle márka So Cute! parfümjét, mert egy igazi tavaszias, kellemes illattal lettem gazdagabb. Aki szereti a virágos illatjegyeket, illetve a nem túl feltűnő és komplex aromákat azoknak szerintem ez egy nagyon jó választás lehet. 
Az Elle márkát és más termékeket keressétek az Akciós illat oldalán. 

Nincsenek megjegyzések