Újdonság a parfümök között | Avon Eternal gélparfüm

Nagyon régóta használok Avon termékeket, és azon szerencsések közé tartozom, akik évek óta együttműködnek a márkával. Minden hónapban meg tudnak lepni innovatív fejlesztésekkel, termék különlegességekkel. A mai poszt is egy ilyen produktumról fog szólni, a viszonylag újdonságnak számító Eternal gélparfümről

Néhány hónappal ezelőtt jelent meg az Avon Today Tomorrow Always termékcsalád új illata az Eternal, amely nem a megszokott formát kapta. Az üvege és a formulája is eltér a megszokottól. Az új parfüm egy csodálatos dobozban érkezik, amelyben egy igazi különleges kiszerelésű parfüm lapul. Szerintem igazán egyedi ez a formavilág, habár egy kis idő eltelt mire rájöttem, hogyan kell kinyerni belőle a parfümöt. Egy szuper leírás a használatáról ITT olvasható. 
A fenekén lévő kis lyukon keresztül jön ki a gélállagú anyag, amelyet a pulzuspontokra kell helyezni és finoman a bőrbe dörzsölni. A használata egyáltalán nem bonyolult, ugyanakkor szokatlan volt az első pár alkalommal. Főbb illatjegyek: calabriai bergamot, magnólia, és szantálfa. 
Az illata üvegből nem az én illatvilágom, de amint a bőrömhöz ér elképesztő virágos és friss aroma szabadul fel. Nagyon intenzíven kezd, majd pár perc alatt csitul és felerősödik a magnólia erőteljes mégis szelíd friss virágos illata. Órákkal később érzem magamon a szantálfa jellegzetes és intenzív fűszeres, meleg aromáját, amely nagyon jól passzol a szelídült magnóliával a bőrömön. 
A tartóssága meglepően jó, habár 1-2 órával alulmarad a megszokott és általános kiszerelésű parfümökénél. A gél állagot egy szuper megoldásnak tartom mert nyáron nem szeretem a parfümöket, de az Eternal tökéletes illat lesz a nyári időszakban.  


Összességében számomra ez egy különleges aromájú parfüm, virágos illatával és a szantálfa fűszerességével. A csomagolás és a kis üvegcse igazán különleges a gél állaggal egybekötve. A tartósságára sincsen panaszom, egyetlen egy dolog a hátránya, hogy nem igazán táska kompatibilis, de ha egy kevés mennyiséget kinyomunk egy lezárható tégelybe, akkor napközben könnyedén felfrissíthetjük az illatot. 

Nincsenek megjegyzések