Teszt | CND körömlakk gyorszárító spray

Szerintem már mindannyian tudjátok, hogy mennyire szeretem a körömlakkokat, hiszen a blogon is és az Instagram oldalamon is számtalan körmös posztot láthattok. Természetesen az évek alatt nem csak az árnyalatokkat és különféle finiseket fedeztem fel, próbáltam ki, hanem a lakkozáshoz tartozó ápoló produktumok sem kivételek ez alól. Nem olyan rég jelent meg a CND kínálatában egy körömlakk szárító spary, amelyet Ciska barátnőm ajánlásával ki is próbáltam. 


Korábban próbáltam már körömlakk szárító sprayket, de egyik sem volt túlzottan hatékony, hogy azt mondjam ez nekem létszükséglet. Idáig. 
Most már biztos vagyok abban, hogy a CND SolarSpeed Spary állandó lakója lesz a polcomnak. És akkor most lássuk, hogy miért is szeretem ennyire ezt a terméket. 
A csomagolás semmi extra, de szerintem ebben az esetben ez egyáltalán nem fontos. Két dolgot tartok szem előtt gyors szárító spary esetében. Az egyik, hogy  szórófej ne spricceljen össze-vissza a másik, hogy ne tömődjön el. 
A SolarSpeed minden kritériumnak megfelel, és sokkal többet is nyújt annál, mint amit elvártam. A szórófej kellő mennyiségben, és hatótávolságban szórja a frissen lakkozott körmökre a permetet. Maga a termék áttetsző, csodálatos mandulaillattal rendelkezik. Az állaga olajos, és ebben az a legmeglepőbb, hogy nem marad olajos a bőröm, hanem pár perc elteltével teljesen beszívódik és csak a puha bőrérzet marad. A kedvenc fedőlakkom a CND Vinylux Weekly Top Coat száradási idejével is elégedett voltam mindig is, de amióta a gyors szárítót használom valóban pár perc alatt koppra száradnak a frissen lakkozott körmeim. Összességében a fedőlakk mellett a másik kedvencemmé nőtte ki magát már az első használat utána a CND SolarSpeed Spray. Mérhetően elrövidíti a száradási időt, és nem csak gyorsan szárít hanem ápol is, és csodás mandulaillattal vonja be a bőrt. A kiszerelés nem tűnik túl soknak (59 ml), de meglepően sokáig elég, hiszen alig kell belőle néhány fújásnyi. 

Nincsenek megjegyzések