2020 Zsákmány | Notino

Múlthéten leadtam egy Notino rendelést, mert fogyóban volt néhány dolgom, illetve volt olyan produktum, amelyet már nagyon régóta szerettem volna kipróbálni. 


Már többször volt szó a Bioderma Atoderm tusfürdőjéről a blogon, illetve lesz is még. Nem nagyon szeretek ilyet kijelenteni, de ez az ultimate kedvenc tusfürdőm, szóval beszereztem belőle a legnagyobb kiszerelést, amely 1 literes. Elég lesz egy darabig.
Az Organic Shop termékeiről többször esett már szó a blogon, és az előző csokoládés testradírt is nagyon szerettem, ezért nem volt kérdés, hogy újravásárolom a márka peelingjét, más illatban.
Hintőport elsősorban a hajamra vettem, mint „szárazsampon”, de arra nem vált be a Borotalco produktuma, ezért kipróbáltam testre, ahogy azt eredetileg kell. Meglepődtem a hatásán, hozok róla részletes posztot nemsokára.
Az ajkam fölött lévő pihéket szeretem gyantával eltávolítani, de nagyon nem mindegy, hogy melyik márkát használom. Eddig a Veet gyantái váltak be leginkább, kíváncsi vagyok, hogy „bajuszra” gyantázására mennyire lesznek hatékonyak a csíkok. 


Az utóbbi pár hónapban nagy rajongója lettem a Love beauty and planet márkának. Elfogyott a rózsa illatú samponon, és már régóta szemeztem a Volume and Bounty termékcsaláddal, ezért megvettem a sampont és a hozzátartozó balzsamot is. Kíváncsi leszek, hogy ezt is szeretni fogom-e. 
Szerintem én vagyok az egyetlen lány a Földön aki még nem próbált szárazsampont. Az első szárazsamponomat szintén a Love beauty and planet márkától választottam. Sok jó véleményt olvastam róla, kíváncsi vagyok, hogy nekem is beválik-e. 
Szükségem volt hajvégápoló olajra, de ezt volt a legnehezebb kiválasztanom a Notino kínálatából. Korábban próbáltam már az Energie Fruit termékeit, ezért úgy döntöttem kap tőlem egy esélyt a hajvégápoló olaja is. Egyelőre nem tudom hová tenni, de érkezik róla poszt, amint alaposan kitapasztaltam az olaj hatását. 


Elfogyott néhány arcápolással kapcsolatos termékem is. Nyáron szeretek könnyed hidratálókat használni, az egyik visszatérő arckrém a Bioderma Sensibio Light nappali arckrémje. 
Szükségem volt egy szemkörnyék ápolóra, amelyet a Revolution márkától választottam. Elég régóta nézegetem a márka bőrápolási vonalát, ezért úgy döntöttem a szérum mellé beszerzek egy hialuronsavat tartalmazó permetet, amelyet a rohamosan közeledő nyárra való tekintettel vettem, hogy valamivel hűsítsem majd az arcbőrömet, miközben hidratálom is. Már kipróbáltam a Revolution Skincare Hyaluronic Essence-t, egyelőre meg vagyok vele elégedve, hamarosan megosztom veletek a tapasztalataimat.
Elfogyott a primerem, az előző is az Essence márkától volt, amit nagyon kedveltem, úgyhogy nem volt kérdés számomra, hogy ismét tőlük választok valamit. Végül erre a mattító sminkalapra esett a döntés.


Végül, de nem utolsó sorban szükségem volt néhány dezodorra, amelyek megbízhatóak. A Dove márka spray kiszerelésű dezodoraiban még nem csalódtam. Újravettem az egyik kedvencemet a körtés illatút, valamint újdonságként választottam a kókuszosat és a virágos deokat.

Nincsenek megjegyzések