Újdonság a polcomon | Garnier Botanic Therapy hajmaszk

A Garnier hajra való termékei igencsak nagy népszerűségnek örvendenek, nemhiába. Gyakran innovatív kozmetikumokat vezetnek be a piacra. Pár héttel ezelőtt vettem észre, hogy új maszkok jelentek meg, amelyek nem a megszokott tégelyben kaphatóak, hanem tubus formában. 


Elfogyott a pakolásom itthon, ezért hosszas keresgélés után választottam a Garnier Hair Milk Mask Restoring Honey-t. Mivel a hajam végei szárazak, ráadásul a vashiány ismét jelen van az életemben, amely nem csak a körmeim minőségére, hanem a hajam állapotára is kihat. Szóval kell az extra ápolás, nem elég a hajvég ápolóolaj. 
A Restoring Honey a leírás szerint intenzíven hidratál, segít könnyen kifésülhetővé tenni a hajat és megelőzi a károsodást. 
A csomagolás és a kiszerelés tetszik, illik a Garnier által megszokott forma és színvilághoz. Az illata nagyon-nagyon kellemes, de nem annyira mézes és édes, mint amire számítottam. Inkább a tisztaság felé húz az illata, mint a méz felé. Amin viszont nagyon meglepődtem, hogy nagyon híg. Egy sűrű folyadékra számítottam, így amikor megbillentettem a flakont rengeteg mennyiség landolt a tenyerembe. Szerencsére hosszú hajam van, így nem ment kárba egy csepp sem, de azóta figyelek az adagolásra, és igyekszem minél hamarabb eloszlatni a hajvégeimen. Nagyjából 5-10 percet hatom hagyni a vizes hajon, majd langyos vízzel alaposan kiöblítem. Meglepően jó a hatása, nem gondoltam, hogy egy ilyen híg formula hidratálttá és fényessé teszi a hajam már az első alkalommal. A kellemes aroma hajszárítás után is érezhető a hajban, intenzíven de nem tolakodó módon. A hajam valóban könnyen kifésülhető, akár Tengle Teezer nélkül is. Én heti egy alkalommal használom ezt a pakolást, így valószínűleg hosszú ideig ki fog tartani 250 ml-es mennyiség. 
Összességében elégedett vagyok ezzel a termékekkel. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy újravevős darab lesz-e vagy sem. A leírásnak megfelel, valóban hidratálja a hajamat és könnyen kifésülhetővé teszi, valamint puhít a hajvégeken. Az illata kellemes, habár édesebbre számítottam,de ez nem von le a termék értékéből. Egyetlen dolog zavar benne még mindig egy kicsit, az a híg állag. 
 A Garnier újdonságait keressétek a Notino webshopjában! 

Nőnap alkalmából, minden női termékre 8% kedvezményt biztosít a webshop! 

Nincsenek megjegyzések