IsaDora Spring Collection 2020

A héten kaptunk egy kis ízelítőt a tavaszból, amelynek én kifejezetten örülök. Tudjátok, hogy szeretem a telet, de igencsak várom a tavaszt. Az IsaDora tavaszi kollekciója segít lerövidíteni a várakozási időt a valódi tavasz beköszöntéig.  
Spring Colleciton idei kiadása csodás élénk színű palettákat, rúzsokat és körömlakkokat is tartalmaz többek között, illetve két új szempillaspirállal, valamint arcpermetekkel bővült a paletta.Három új négyes szemhéjárnyaló paletta érkezett a Douglas polcaira. A Vibrant Tangerine palettát a benne lévő korall árnyalat teszi különlegessé, ezzel megtörve a a nude vonalat. Tökéletesen harmonizálnak egymással a színek, az Instagram oldalamon már láthattatok a palettával készült sminket. 
Mind a négy szín elképesztően pigmentált, és bársonyos textúrájú. Nem porol, nem potyog le, és nem kopik meg a nap végére sem, a színek intenzívek maradnak a szemhéjon. A Lash Energy Treatment Mascara clear & black az egészséges és a hosszú szempillákért felel. Mindkét változat ugyanazt tudja, annyi különbséggel, hogy a fekete színezett, így aki sminkeli magát az azt válassza, hiszen nem csak abban segít, hogy a pillák szépek legyenek, hanem kiemeli a tekintetet. A megszokott IsaDora minőséget hozza, hosszít, dúsít és egy rétegben is nagyon jól mutat a pilláimon. Személyes véleményem, hogy az IsaDora spiráloknál jobbat még nem próbáltam. A clear változat egy szérum, amely átlátszó kissé géles állagú. A kefének köszönhetően tökéletesen be tudjuk vonni a pillákat a szérummal. Én leginkább este szeretem fenn hagyni, hiszen napközben sminkelem magam. A szérum nagyon hatásos, bár azt be kell valljam, soha nem volt gond a pilláim méretével vagy dússágával. De amióta ezt használom a pilláim természetes állapotukban is sokkal dúsabbak, mint korábban, illetve nem hullik, még akkor sem ha erősebben dörzsölöm meg a szemeimet az esti sminklemosást követően. Abszolút kényelmes viselni, pár perc alatt megszárad. 
Az Active all clay wear termékcsaládot nagyon szeretem. Korábban már volt szó a blogon az alapozójáról. Amit érdemes tudni a termékekről, hogy sportolók, illetve aktív munkát vagy életet élők inspirálták. A kollekció négy új árnyalattal bűvölt, amelyek egy applikátor segítségével felvihetünk a szemhéjunkra. Elég belőle egy fél borsónyi mennyiség, amelyet könnyedén tudunk az ujjbegyünkkel vagy egy ecsettel eldolgozni. Az Yvory Base egy jolly joker darab, hiszen nem csak tökéletes bázist ad a további színeknek, hanem önmagában is csodásan mutat. A képen nem látszik, de apró színes csillámokat tartalmaz, amelyek csak akkor bukkannak elő, ha napfény éri őket. A sminket bombabiztossá teszi egész napra. 

A tavaszi kollekció darabjai a Lip Desire rúzsok, amelyek webshopban jelenleg három tavaszias árnyalatban kaphatóak. A ceruza kialakításnak köszönhetően könnyen és percízen lehet vele kifesteni az ajkunkat. Nem igényel ajakkontúrt, hiszen nem folyik be az apró ráncokba. A viselete kényelmes, krémes formulája táplálja az ajkakat. A finise fényes, de nem szájfény jellegűen. A tartóssága evés-ivás nélkül kiemelkedő. Természetesen étel vagy italfogyasztás után érdemes felfrissíteni a színt. 
Összességében a márka egy újabb csodás kollekcióval jelentkezett. Mindegyik termék formulája és minősége kiváló. A paletta pigmentált, ahogy a rúzs is. Az általam próbált dekorkozmetikumok tartósak, illetve könnyű őket használni. Mindkét spirállal tökéletesen elégedett vagyok, valóban ápolja a pillákat. Nem is tudnék egy kedvencet sem kiválasztani, szinte mindegyik terméket naponta használom. 

Az IsaDora újdonságait keressétek online vagy a Douglas üzleteiben! 

Nincsenek megjegyzések