Márka kedvenc | RevitaLash

A RevitaLash termékeivel még októberben találkoztam egy sajtóesemény keretein belül. Azóta használom a márka kozmetikumait, tehát elmondhatom, hogy kiforrott véleménnyel rendelkezem. 


A RevitaLash 2006-ra nyúlik vissza egyetlen egy termékig. A márka alapítójának felesége Gayle emlődaganattal küzdött, és férje nagyon szerette volna, ha kedvese szépnek érezheti magát. Ezért orvosokkal kifejlesztették a ma már ikonikussá vált szempillanövesztő szérumot, hogy a kezelés álltal kihullott pillák újra kinőhessenek. Majd ebből a szérumból nőttek ki a mákra további termékei. A RevitaLash szempillaszérum több díjat is bezsebelt, és rengeteg nőnek segített visszaszerezni az önbizalmát. 


A RevitaLash Advanced - szempillaszérum  a leírás szerint harcol a szempilla öregedés látható jelei ellen, a kémiai és a környezeti hatások által okozott sérüléseket helyreállítja, valamint segít abban, hogy a pillák egészségesek és természetesek maradjanak. 
A csomagolás végtelenül egyszerű, de elegáns. Az átlátszó szérumot egy vékony ecset segítségével tudjuk felvinni a szempillatövünkhöz. Megmondom őszintén elején elég szkeptikusan álltam ehhez a termékhez, mivel nekem alapvetően hosszúak és dúsak a szempilláim, így nem gondoltam volna, hogy tenni fog velük valamit. A leírásnak megfelelően napi szinten használtam esténként, hogy legyen ideje rendesen beszívódni. Gondosan ügyeltem arra, hogy tényleg a pillák tövébe kenjem. Meglepően kevés kell belőle, így ez a kis tubus több, mint fél évig elegendő volt. A szérumnak nincs illata, nincs színe és valamivel sűrűbb a víznél. Felkenést követően pár perc alatt beszívódik, nem irritált, nem folyt bele a szemembe, semmi gondom nem volt vele. 
A változást szerintem az első egy hónapban vettem észre, látványosan hosszabbak lettek a pilláim, mint korábban, pedig tényleg nincs okom panaszra. Nem csak nekem, de a környezetemnek is feltűnt, hogy hosszabbak a pilláim, amikor ki volt spirálozva abszolút úgy tűnt, mint akinek műszempillái vannak. A második és a harmadik hónap között nem csak a hosszúság változott, hanem a dússága is. Elképesztően imádtam a szempilláimat, smink nélkül is jól éreztem magam, hiszen látványos volt az eredmény, és természetes állapotban is kiemelte a szemeimet. Sajnos azóta elfogyott, egyelőre úgy látom még nem vettem észre jelentősebb változást, de nyilván nem fog így maradni ez az állapot. 
A linkre kattintva láthatjátok ti is mennyibe kerül, amely egy összegben igen borsos, de megéri az árát. Erősen gondolkodom, hogy újra vásárolom ezt a terméket.Az Aquablur hidratáló szemgél és primer is a napokban fogyott el a legnagyobb bánatomra. A sajtóeseményen csupa jót hallottam erről a termékről, mint például, hogy védi a bőrt, illetve kisimítja az apró szemkörnyéki ráncokat. Nem csak smink alá kiváló, hanem önmagában is hidratál. Antioxidánsban gazdag. Olajmentes.


A csomagolása nagyon tetszik, csodálatos ez a kék árnyalat, valamint a pumpának köszönhetően könnyű adagolni. A kiszerelése 15 ml-es, amely nagyjából fél évi használatra elegendő. Nekem elég volt fél pumpányi a mindkét szemem környékére. Az opálos gélt körkörös mozdulatokkal masszíroztam be a szemem köré, illetve a szemhéjamra. A hatása már első használatnál látható volt, valóban kisimította a szemem körüli bőrt. A korrektor illetve a sminkbázis sokkal szebben mutatott a primer használatával, mint nélküle. Hosszútávú használat mellett valóban üde tekintetett varázsolt, egy idő után elhagytam a korrektor használatát, mert nem volt szükségem erősebb fedésre az alapozónál. Valóban hidratált, ugye ősztől egészen tavaszig sikerült használom, és nem volt kiszáradva a szemem körüli terület, pedig igencsak hideg volt az idei tél. 
Nincs illata, hosszú távú használat mellett semmilyen irritációt nem tapasztaltam.
Double-Ended Volume Set nevéből adódóan egy dupla végű szempilla spirál, melynek különlegessége az egyik végén lévő primerben rejlik. Ez a terméke is Díjnyertes a márkának, amely megmondom őszintén nem lep meg. Az egyik legjobb spirál amelyet valaha használtam. Nem nagyon tudnak már spirálok lenyűgözni, de ennek a darabnak sikerült. 
A kék színű a primer része, amelyet egy rétegben elegendő felvinni. Természetesen kék színűvé varázsolja a pillákat. A keféje egyszerű kialakítású, könnyű vele spirálozni, tökéletesen be tudjuk vele a primerrel vonni a szempillánkat.
A másik végén található a fekete festék. A sörték számomra túl sűrűek, de ettől függetlenül könnyedén tudtam kifesteni a szememet. Az spirál hajlamos egy kicsit több festéket felvenni, mint amire szükség van, így érdemes eltávolítani a felesleget. Már egy rétegben bámulatos volt a fedése, és a pigmentációja. Valóban optikailag dúsított a pilláimon, és tökéletesen kiemelte a szérum által okozott hosszt. Top 3 spirálba bekerült, hiszen nem csak tökéletes szempillákat varázsoltam vele magamnak, hanem a tartóssága is kiemelkedő, nem pereg, nem potyog. Ráadásul nem túl nehéz lemosni. Szerintem ár-érték arányban teljesen rendben van, szinte biztos, hogy újra fogom venni, ha már elfogytak a jelenlegi spiráljaim, tényleg megéri beruházni rá.

Szerintem elég sok nőnek meggyűlik a baja a szemöldökével. Ráadásul az utóbbi évek trendje a természetes és dús szemöldök. Én szerencsés vagyok, ami a szemöldökömet illeti, szép formája van, kellően dús nem kell vele túlzottan foglalkoznom. A Revitalbrow Advanced szemöldökszérum hasonló elven működik mint a szempillanövesztő szérum. Felveszi a harcot a szemöldök öregedésének jelei ellen, valamint védi a kémiai és környezeti hatások által okozott sérülésektől.
A csomagolása egyszerű, és elegáns. Az applikátor segítségével könnyedén fel tudjuk vinni a szérumot a szemöldökre. Én ezt is esténként használtam. Óriási változásokat nem okozott, mivel tényleg rendben vagyok szemöldök fronton, de még így is észrevettem, hogy dúsabb lett, valamint a szálak fényesebbek és láthatóan teltek. Nagyon ritkán szoktam kihúzni a szemöldököm, mostanában csak egy kis színezett spirált használok, hogy helyén maradjanak a szálak. Ez a kis tubus hosszú hónapokra elegendő szérumot tartalmaz. 
Nincs illata, könnyen beszívódó formulája van. Hosszú távú használat mellett nem okozott irritációt.A Hi-Def Tinted Brow Gel egy csodálatos szemöldökspirál. Sosem gondoltam volna, hogy fogok rajongani egy szemöldökspirálért, de eljött ez a nap is. A tubusnak két vége van, az egyikkel átfésülhetjük a szemöldökünket és a szempillánkat, majd a másik végével pedig fixálhatjuk a szemöldököt, illetve egy kis színt is adhatunk neki. Elég egyszer-kétszer áthúznom a színezett spirált, és már kész is a tökélet szemöldök. Abszolút természetes a hatása, mégis ad keretet az arcomnak. És ami a legfontosabb lerobbanthatatlan. Reggeltől-estig tökéletesen tart, és ha nem mosnám le minden este az arcomat micellás vízzel és arclemosóval, biztos vagyok benne, hogy reggel is betonbiztos szemöldökkel ébrednék. Egyelőre félretettem nyárra. Nem igazán sminkelek nyáron, de azért a szemöldökömet és a szempillámat általában kifestem. Biztos vagyok benne, hogy legyen akármilyen meleg a szemöldök gél segítségével tökéletes lesz a megjelenésem. Összességében nem véletlenül adtam a bejegyzés címének, hogy márka kedvenc. Nagyon-nagyon régen nyűgözött már le ennyire termékcsalád. Igazából nem is nagyon tudnék kedvencet választani, de amelyek benne fognak maradni a rutinomban az a szempillaspirál, illetve a szemöldökspirál. A szempillaszérumot is szeretném újravásárolni minél előbb. Mindegyik termékkel több, mint elégedett vagyok, és nem lehetek elég hálás a márkának, hogy megismerhettem a kozmetikumait. Rajtam tökéletesen működtek, a leírtaknak megfelőlen.

További információkért és termékekért látogassatok el a RevitaLash webshopjára: https://www.revitalash.hu/

Nincsenek megjegyzések