A legjobb illat | Lush Lord Of Misrule krémparfüm

A Lush Lord Of Misrule illatával évekkel ezelőtt találkoztam Halloween ünnepén. Szerintem nagyon sokan ismeritek már ezt az illatot, és biztos vagyok abban is, hogy főleg az őszi-téli időszakhoz kötitek. Évekig tusfürdő és fürdőbomba formájában volt kapható, illetve egy radírtömb és egy gyurmaszappan is a LOM aromájával rendelkezik. Néhány évvel ezelőtt megjelent a testápoló, és a valóra vált álom parfüm. Akkoriban limitált kiadás volt, és sajnos nem vettem meg, magam sem tudom miért, de évekig sajnáltam, hogy akkor nem csaptam le rá. 


Először csak Instagramon vettem észre, hogy újra kapható a LOM, de online nem találtam róla semmit. Szinte naponta néztem a Lush oldalát, hogy vajon felkerül-e oda is és tényleg kapható vagy csak a fotó kedvéért jelent meg a képen a parfüm. 
Ha jól emlékszem Valentin-nap környékén felkerült a krémparfüm változata a kedvenc illatomnak, és a márka volt olyan kedves és elküldte nekem ezt a változatot. 
Korábban már használtam krémparfümöt a Lushtól, és tudtam, hogy mire számíthatok. Leginkább a nyári időszakban kedvelem ezeket a kiadásokat, mert valamiért irritál az alkohol, amely a szórófejes parfümökben van. 
A termék egy kis kerek üvegcsében kapott helyet. Ugye ezek szilárd illatok, így kéz vagy testhőre olvadnak meg, és lehet a pulzuspontokra felvinni. Ha stressz ér bennünket vagy kicsit aktívabbak vagyunk, akkor intenzívebben lehet érezni az illatot. Én ujjbeggyel szoktam felvinni, és alaposan kezet mosok utána, mert nehezen jön le amúgy a bőrről. Természetesen nem olyan erőteljes, hogy akár ha velünk szemben áll valaki érezz rajtunk az illatot, de ölelésnél vagy az intim szférába való belépéskor érzi a másik illető. A tartóssága rajtam ugyanolyan, mint bármely más parfümnek, nem kell frissítenem a nap folyamán. A kis méretének köszönhetően állandóan a táskámban van, szóval bármikor előkaphatom. Nem fogy gyorsabban, mint a szórófejes változata. 
Maga az illat tökéletesen Lord Of Misrule. Fűszeres, erős, szexi. 
Akik nyitottak az újdonságokra, illetve nem akarnak alkoholtartalmú parfümöket használni, azok szerintem tegyenek próbát a Lush szilárd parfümjeivel. Ha valaki szintén LOM rajongó, mint én, és vágyna erre az illatra, akkor nyugodtan tegyen vele egy próbát, mert pontosan ugyanolyan, mint a tusfürdő vagy a fürdőbomba verzió. 

Nincsenek megjegyzések