La Roche-Posey termálvíz

Évekkel ezelőtt még úgy gondoltam, hogy nincsen haszna a termálvizes termékeknek. Aztán megismertem a Bioderma Sensibio permetjét és szinte az első használatot követően változott meg a véleményem. A pozitív csalódásnak köszönhetően megrendeltem a nagy hype-nak örvendő La-Roche Posey termálvizét a Notino webshopjából még nyár elején. 


Nem apróztam el, a legnagyobb kiszerelést dobtam a virtuális kosaramba, hogy egész nyárra kitartson. A többféle méretnek köszönhetően, táskába is hordhatjuk a kedvenc nyugtató permetünket. A jó minőségű szórófejnek köszönhetően, koncentráltan fújhatjuk a kezelni kívánt felületre. 
A termálvizek az irritált bőrt mentsvára, leginkább a tavaszi-nyári időszakban. Elég belőle egy kevés és azonnal nyugtatja és hidratálja a bőrt. Én elsősorban az arcbőrömet fújom be vele, naponta akár többször is, de gyakran kezelem vele a frissen szőrtelenített területeket, így megelőzve bármiféle irritációt. Pillanatok alatt beszívódik a bőrbe és azonnali frissességet és hidratáltságot nyújtva. Illatanyagot és egyéb más károsnak mondott összetevőt nem tartalmaz. Kortól függetlenül bárki használhatja.Összességében az egyik legjobb befektetés a La Roche-Posay Eau Thermale permetje, mert azonnal nyugtatja és frissíti a bőrt, legyen szó bármilyen időjárásról. A legnagyobb kiszerelést már négy hónapja használom és még mindig van benne, úgyhogy ár-érték arányban is felülmúlhatatlan. 

2 megjegyzés

  1. Imádom őket, bár most egy picit háttérbe szorultak a rózsavizes arcpermet miatt. Azt is nagyon tudom ajánlani, mert nem csak frissít és nyugtatja a bőrt, de még az illata is isteni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem a különböző permeteket, ami viragos. Nagyobb jó találmány. 😊

      Törlés