Gazdag napsütés | Lush Sun Gorilla parfume

Jó pár hónappal ezelőtt egy szuper Lush eseményen vehettem részt, amelyben a márka Gorilla parfümjeivel ismerkedtünk. Már első szaglásra szerelmes lettem a Sun nevű illatba, amely nyár derekán a kollekciómba került a Lush jóvoltából.


A Gorilla parfümök számos egyediséggel bírnak, amelyről ITT olvashattok részletesen. 

A Sun aromája az egyszerűségében rejlik, mégis az édesnarancs, a mimóza és a szantálfa egyvelege mégis felismerhetővé teszi viselőjét ezer és egy illat közül. Valóban a kellemes, ugyanakkor nem a perzselő napsütés jut eszembe erről az illatról. 
Nem szabad túl intenzív illatra számítani a Sun esetében, ennek ellenére mégis a kedvenc tavaszi és nyári illatom, mert hiába visszafogott mégis magabiztosabb leszek tőle, ha ezt fújom magamra. 
A bőrömre fújva elsősorban narancsos, majd később megjelenik benne egy édes felhang, amely finomít a Sun citrusosságán. Akárhányszor előveszem ezt az aromát mindig tud újat mutatni, tavasszal a virágzó természet jut róla eszembe, nyáron a görög partok, ősz beköszöntével a csípős reggelek és kardigános délutánok, amikor még minden zöld, de az elmúlás szelét hordozza magába a szél. 
A tartóssága lehetne jobb, rajtam a leggyengébb parfümök is általában jól teljesítenek, de a Sun 2-3 órán át érződik, amely nem túl sok. Igazából a kiszerelése kicsit, ezért nem okoz problémát magammal vinni és felfrissíteni az illatot bárhol is vagyok. Amit észrevettem, hogy ruhán akár másnap is megmarad az illat, úgyhogy oda is fújok belőle magamra. 


Összességében a kedvenc parfümöm lett a kollekciómból. Csodás édes narancsos illatával, minden évszakban megállja a helyét. Kizárólag különleges alkalmakkor szoktam magamra fújni, hogy megtörjem vele a hétköznapokat, hogy néha én is különlegesnek tűnjek. A Sun egyszerű a maga formájában, mégis a legcsodálatosabb aroma, amelyet valaha éreztem. 


Nincsenek megjegyzések