2018| Manikűrök Born Pretty Store termékekkel

Egy ideje nem volt már manikűrös bejegyzés a blogon, ráadásul ezekkel a BPS tesztekkel el is vagyok kicsit maradva. Mindenesetre, ami késik nem múlik, lássuk milyen fantasztikus termékeket kaptam tesztelésre a webshoptól. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire szeretem a BPS lemezeket, az alábbi manikűr Spring Garden L001-es lemezével készült. Igazából semmi extrát nem csináltam csak a dupla nyomda technikát alkalmaztam. A lemezt elsősorban hosszabb körmű lányoknak ajánlom, mert elég nagyok a minták. A paletta minősége továbbra is több, mint kiváló.
Ára: 2,99 dollár. 
A következő lemez is a Spring Garden kollekcióhoz tartozik L003-as számon. Ezen a lemezen sok szép különleges minta található, nehéz volt kiválasztani, hogy melyiket próbáljam ki előbb. Igazán visszafogott és elegáns manikűrt lehet ezzel a lemezzel készíteni.
Ára: 2,99 dollár.
Régóta ki szerettem volna próbálni a rétegező nyomda technikát, amely nem olyan rég ütötte fel a fejét blogger körökben. Sajnos nem látszik a képen, de nem úgy jött össze, ahogy ezt terveztem, de még próbálkozom. Ez egy kisebb lemez, de szerintem elég jól kihasználható minták vannak rajta. Flower Yarn S002, ára: 1,99 dollár
Pár hónapja fedeztem fel az új olaj formájú fedőlakkot a BPS-nél, amely kiemeli a nyomdázott mintát, ráadásul nem keni el a felületet. Fogalmam nem volt, hogy ez hogyan fog működni. Egyébként valóban olajos a formula, de olyan szépen terül a körmön, hogy öröm volt nézni. Ami a legmeglepőbb volt számomra, hogy pillanatok alatt száradt koppanósra. A posztban szereplő összes nyomdázott manikűrt ezzel az olajjal fixáltam és csak ajánlani tudom Nektek.
Ára: 3,59 dollárMég mindig nagyon szeretem a vizes matrica technikát alkalmazni évszaktól függetlenül. Ezek a matricák teljes körömfelületre valók, többféle méretben. Egy csomag 24 darab ív virágot tartalmaz.
Ára: 1,60 dollár.

Ráadásul a napokban ünnepelte a Born Pretty Store fennállásának 8. évfordulóját, melynek apropójából óriási kedvezmények találhatóak a webshopban.
Ajándék is jár a rendelés mellé, ha beírjátok az ERZB10 kódot a helyére!

Nincsenek megjegyzések