X Beauty Group CND Vinylux Utazó csomag - Gardenia Woods

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy együttműködhetek a X Beauty Groupnál, és első körben egy nagyon szuper utazócsomagot biztosítottak tesztelésre a Gardenia Woods-ot. Ezek közül egyik termék sem ismeretlen számomra, sőt némelyikük évek óta kihagyhatatlan eleme a lakkozós rutinomnak. A termékek egy átlátszó csomagolású kis neszesszerben kaptak helyet, amelynek tartalma:

1 db Vinylux Levander Lace körömlakk
1 db Vinylux Weekly Top Coat
1 db CND SPA Gardenia Woods kéz- és testápoló
1 db CND SolarOil bőr- és körömápoló olaj 


A termékekről természetesen hozok egy részletes posztot a következő hetekben, de ez egy szuperül összeállított csomag, amely jelenleg is kapható a webáruházban, és úgy gondolom nem érdemes lemaradni róla. 
A képen szerepel még egy ScrubFresh körömelőkészítő folyadék, az egy plusz ajándék volt a márka részéről, nekünk bloggereknek. Egyébként, ha egy jó előkészítő folyadékot kerestek, amellyel valóban tartóssá tehetitek a lakkozásotokat, akkor ajánlom figyelmetekbe a ScrubFresht. 


Ha eddig szemeztél a CND termékeivel akkor itt a remek lehetőség, hogy jobban megismerd őket az utazócsomagnak köszönhetően. A Gardenia Woods mellett kapható még egy csomag, amely a Bright Citron nevet kapta. A különbség annyi a két csomag között, hogy a lakk más árnyalatú, valamint a testápoló más illatú, de az olaj és a fedőlakk megegyeznek. 

Nincsenek megjegyzések