Intim ápolás | Ziaja Intimate creamy wash

Az intim lemosók használata még mindig nem megszokott téma a blogokon. Ez még talán a kisebbik gond, de még a nőgyógyászok véleménye is megoszlik a használatukról. Én tinédzserkorom hajnalán tettem le a voksom az intim lemosók mellett, és hátrányát még nem tapasztaltam a hosszú évek alatt.


Az én nőgyógyászom egyáltalán nincsen ellene az intim lemosók használatának, így ha nem bátran, de kísérletezni szoktam velük. Az utóbbi hónapokban a Ziaja Intimate Creamy Wash lemosóját használom előszeretettel. 
A termék parabén,-szappan-, színezék mentes. Parfüm van benne az összetevő lista végén. Személy szerint ezt kihagyhatták volna szerintem, de már hónapok óta használom és igazából irritációt nem okozott.
Tartalmaz laktobionsavat, amelynek regeneráló hatása van, nekem ez azért fontos, mert borotvát használok az intim területeken. Emellett helyreállítja a bőr pH értékét. 
A csomagolás praktikus, pattintós kupakkal és szűkített szájjal rendelkezik, könnyű adagolni a terméket. 
A lemosó színe fehér, sűrű és krémes állagú, enyhén habzik. Az illata nagyon-nagyon minimális, alig érezhető. Az intim termékeket, legyen szó bármilyen állagról, márkáról, mindig bő vízzel mosom le. 
Törölközés után sokkal frissebbnek és komfortosabban érzem magam.Összességében egy nagyon kellemes intim lemosónak tartom a Ziaja Intimate Creamy Wash-t. Kellemes használni, igazi felfrissülést és komfortérzetet nyújt. Az illata enyhe, szinte elhanyagolható. Hosszú távú használat mellett semmiféle irritációt nem tapasztaltam (és a nőgyógyászom sem). 
A lemosót a Notino webshopjában vettem 830 forintos áron. További Ziaja termékeket is találhattok a webshopban.

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a Notino webshopjában elérhető az ajándékcsomagolás lehetősége. Ha esetleg valakinek ajándékot vásárolsz a webshopból most már a csomagolással sem kell bajlódnod. A részleteket itt találod: https://www.notino.hu/ajandekcsomagolas/

Nincsenek megjegyzések