Hajápolás | Bioderma Nodé A sampon és balzsam

Az utóbbi hónapokban kiléptem a komfortzónámból, ami a hajápolást illeti. A Bioderma a bőrápolás egyik királynője (vagy királya?), ezért kíváncsi voltam, hogy hajápolás terén is ugyanazt a hatékonyságot tudja nyújtani.
A Nodé A termékcsalád elsősorban festett és igénybevett hajra lett kifejlesztve. Több, mint tíz éve a szőkék táborát erősítem és nagyjából havonta festem, ezért úgy gondoltam jó tesztalany lehet a hajkoronám a termékcsalád kitapasztalásához. 


A csomagolás a megszokott Bioderma patikai letisztultsága jellemzi. A leírás szerint a Nodé A termékcsalád D-Panthenol hatóanyagot tartalmaz, amely nyugtatja és hidratálja az irritált fejbőrt, ezáltal azonnal csillapítja a viszketést. Hipoallergén, nem tartalmaz Nátrium lauril-szulfátot.
A sampon és a balzsam illata is kellemes, de nem tolakodó. Hajszárítás után, inkább tiszta haj illatot érzek, nem pedig az általam eddig használt parfümös illatokat. 
A sampon átlátszó és meglepően híg, ennek ellenére könnyen eloszlatható a hajon. Az első samponozáskor alig habzik, de a másodikra kellő mennyiségű hab képződik, amely által úgy érzem, hogy valóban megtisztul a fejbőröm.
A balzsam sűrű állagú, könnyen el tudom oszlatni a hajam kétharmadán. Pár percet hagyom hatni majd lemosom. A hajamat könnyen kifésülhetővé teszi és szárítás után nagyon puha lesz az egész hajkoronám és egészséges fényű. Igaz, hogy nem hamvasít, de úgy látom, hogy valóban segít megőrizni a hajam szőke színét.Összességében a márka hajra való termékcsaládja is belopta magát a szívembe. A sampon kiválóan tisztít a balzsammal kiegészülve tökéletes ápolást nyújt a hajamnak. Kétnaponta szoktam hajat mosni, mindenképpen kíméletes termékekre van szükségem, ebben a Nodé A segítségemre van. Ajánlom könnyen zsírosodó és száraz hajvégű lányoknak és fiúknak. 

Nincsenek megjegyzések