2018 | Őszi kívánságlista

Itt az ősz, itt van újra...végre! Az egyik kedvenc évszakom, már alig vártam, hogy végre normalizálódjon a hőfok és meleg színekbe boruljon a táj. Az éjszakák már kicsit csípnek és a szél illatában érzem az elmúlást vagy lehet az új dolgok kezdetét. Mindenesetre az ősz itt van, ezzel a kívánságlistám is aktuális lett. 


Amint észrevettem a boltok polcain a Garnier Hair Food maszkokat, a nagy hype-nak örvendő banános pakolást meg is vásároltam. Imádtam, mind a hatását, mind az illatát, így ennek köszönhető, hogy a másik két kiszemeltem a márkától a makadámia és a papaya változtat. Mindenképpen ki fogom őket próbálni, de egyelőre a listán szerepelnek. Szerencsére a Notino webshopban is kaphatóak, úgyhogy onnan fogom majd beszerezni ezeket a pakolásokat egy rendelés alkalmával. 


Végre megérkeztek a Bath & Body Works őszi kollekciójának darabjai, új illatokkal okkal és új csomagolásokkal egyaránt. Már az orromban érzem a Vanilla & Spice illatát, biztosan csodálatosan édes és fűszeres. A Marshmallow Pumpkin Latte már évek óta a kedvencem és minden évben vásárolok ebből a kiadásból valamit. Végül, de nem utolsó sorban az Autumn Blooms keltette fel az érdeklődésemet, mert ősszel is szeretem a virágos, friss és üde illatokat. Kíváncsi vagyok, hogy az egyik kedvenc márkámnak ezt, hogyan sikerült vajon összehozni. 


Végre itt a gyertyázós és bezárkózós időszak, ilyenkor édes illatokkal veszem magam körbe. Minden évben szétnézek a Yankee Candle-nél és mindig veszek egy-egy tartot vagy gyertyát. A képen látható illatokat tartban próbáltam, de szívesen megvenném őket nagy gyertyában is. A Fireside Treats évek óta állandó lakója a viaszmelegítőmnek, a legtökéletesebb őszi-téli aroma számomra. Tavaly jeelnt meg a Iced Gingerbread, amely ugyan karácsonyi jegyekkel bír, de mégsem annyira ünnepi hangulatú. A tavalyi kedvencem a Spiced White Cocoa volt, amely egyszerre volt édes és fűszeres, mégsem kapcsolom feltétlen a hideg időszakhoz. 


A sminkkészletemet is szeretném frissíteni, jelenleg a koreai dekorkozmetikumok kerültek nálam előtérbe. Úgy látom elég népszerű az aranypelyhekkel tarkított primer, ezért is néztem ki a Missha Moist Layering Starter Gold Topping nevű alapját. Elvileg dupla hialuron van benne, amely feltölti a bőrt nedvességgel, ezáltal hidratál és feszessé teszi a bőrt. 
Próbálok ellenállni a pirosítóknak, de nagyon-nagyon nehéz. Főleg, amikor ilyen fantasztikus színekkel jelenik meg a Tonymoly. Ebben a palettában két pirosító található, egy highlighter és egy bronzosító. Annyira szép természetes árnyalatoknak tűnnek és jól kihasználhatónak. 
Lemaradtam annak idején a Paint Pot őrületről, de nem baj, majd a koreai kiadással bepótolom. A moonshot Jelly Pot kiadása azonnal belopta magát a szívembe. Többféle típus közül választhatunk, legyen az matt, gyöngyház vagy glitter finis. A színek pedig mesések. 


Nincsenek megjegyzések