Manikűrök BornPrettyStore termékkel VIII.

Nemrég megérkezett az október elején kért teszttermékek a BornPrettyStore webáruháztól. Ráadásul hatalmas meglepetés ért, a BPS jóvoltából. Kértem egy latexet kipróbálásra és elküldték nekem az egész kollekciót, úgyhogy egy életre el vagyok látva velük. De nem csak latex került a csomagba, hanem egy gyönyörű arany nyomdalakk és egy cuki karácsonyi lemez is többek közt.


Szerintem én vagyok az utolsó lány a földön akinek nem volt szilikon padja. Ezt a problémát gyorsan orvosoltam és rendeltem egyet a webshopból. Eddig genothermmel oldottam meg a stamping decal technikát, de be kell lássam nagyon-nagyon hasznos ez a termék. 
A képen jól látható, hogy elég sok lehetőséget kapunk egy-egy matrica elkészítéséhez. Ráadásul egy kis centit is találunk, ahol még precízebben tudjuk megtervezni a mintát. Egy egyszerű mintával kezdtem, még pedig egy Hello Kitty koponyával. Jelenleg rövidek a körmeim, ez a minta fért rá teljes egészében, ezért is választottam. Sokkal, de sokkal jobb ezen gyártani a matricákat, mint például nyomdafejen vagy genothermen. A felhasznált színekből is tudtam csepegtetni a szilikonra és végre nem lett merő lakk az asztalom. A szilikon pad könnyen tisztítható, egy acetonos vattakoronggal végigmentem rajta és újra tiszta lett. Kaptam hozzá egy henger alakú tokot, amelyben könnyű tárolni.
A szilikon padot EZEN a linken tudjátok megvásárolni 7,99 dolláros áron.


Szerintem most már ideje elkezdeni a karácsonyi kiegészítőket megvenni, főleg ha az a termék Ázsiából jön, talán még ideér az ünnepek előtt. Mindenképpen szerettem volna idén egy új nyomdalemezt és erre a cuki kerek palettára esett a választásom. 
Négy nagyobb és négy kisebb minta kapott rajta helyet. Manikűr tekintetében egyelőre még nem ért el a karácsony szelleme, ezért egy nude alapot választottam, így elegáns lett az összhatás ünnepi helyett.
Maga a lemez kiváló minőségű, hogy a BPS-től már megszoktam. Kellően mélyek a minták a márka nyomdalakkjai tökéletesen működnek a lemezzel.


Dupla nyomdázást választottam végül, fekete alapra nyomdáztam, majd erre az új aranyszínű nyomdalakk került. Nekem nagyon tetszett az összhatás, biztosan fogtok még látni manikűrt ezzel a lemezzel decemberben. 
A nyomdalemezt EZEN a linken tudjátok megvásárolni 1,59 dollárért.


Nagyon szerettem volna egy melegebb árnyalatú arany nyomdalakkot az ünnepekre. Szerencsére találtam is egyet a BornPrettyStore kínálatában. Mindegyik fajta nyomdalakkját szeretem a márkának, ezek a kis üvegek ráadásul praktikusak, mert kis helyen is elférnek, valamint valószínű, hogy nem romlik ránk idő előtt. A mintát egy tavaly megjelent karácsonyi BPS lemezről vettem. Mindenképpen valami világos púderes rózsaszínre képzeltem el, mert szerintem ehhez passzol a legjobban ez az arany árnyalat. 
Nagyon-nagyon elégedett vagyok ezzel a színnel is, hiszen jól működik bármelyik lemezemmel, amely a készletemben megtalálható. 
A nyomdalakkot és a további árnyalatait EZEN a linken találhatjátok meg. A lakk ára 2,99 dollár.


Kértem egy latexet is a tesztcsomagba, mert amelyet már használok fogyóban van. Nagyon meglepődtem, amikor kinyitottam a teletömött csomagot, mert láttam, hogy az összes darabja megtalálható a kollekciónak. Nagyon-nagyon örültem ennek a meglepetésnek. 
A fent látható manikűrök is ezekkel a latexekkel készültek el, de mindegyikről hoztam egy-egy képet, hogy lássátok sárgás bőrtónuson, hogy néznek ki. 

Bevallom, nem gondoltam volna, hogy latex és latex között  van különbség. Korábban is BPS latexet használtam, de a kis 6 ml-es üvegest. Nagyon meglepődtem, mert ezek a termékek sokkal gyorsabban száradnak és nehezebb is valamivel lehúzni őket. Egybe jön le, de elég ragaszkodó a bőrhöz, úgyhogy erre számítani kell, ha valaki ezeket a latexeket választja. 
A latexeket EZEN a linken tudjátok megvásárolni, amelynek darabja 3,29 dollár.


Nektek melyik manikűr tetszik a legjobban? Ti tudjátok már milyen manikűrt fogtok készíteni az ünnepekre?

4 megjegyzés

 1. Én is nagyon szeretem a márka szilikonlapját, nekem a kicsi van meg, de mivel kicsi a helyem is, tökéletes. Ha takarítod azért figylej rá, hogy acetont nem annyira javasolnak, mert megsértheti az anyagát. Én azt is a hengerrel szoktam takarítani, amivel a nyomdafejeket. (-: Nálam genotermen sosem jött össze egyébként, mert nem sikerült felszedni a mintát. :D
  Ebből a fajta latexből van nekem egy lilás, én nem kedvelem, valóban nagyon nehezen jön le a bőrről. \-: Sokkal jobb az a másik, amit említettél a posztban, még ha büdösebb is. :D
  A manikűrök közül a dupla nyomdás a kedvencem, nagyon elegáns! Még az is lehet, hogy a jövőben készítek hasonlót. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi a tippet, akkor marad a szöszleszedő 😊.
   Amúgy annyi,hogy ez merevebb latex, így egybe lejön nem félő,hogy beleragad a manikürbe.
   Kíváncsian várom 😊.

   Törlés
 2. Hát, ha acetonmentes lemosót használsz a szilikonhoz, semmi baja sem lesz :)
  Ezek a latexek valahogy nekem sem igazán váltak be, én használat előtt olajozom a bőrőm, hogy azért ne tépje fel.
  Mindegyik mani tetszik, már kezdek hangolódni a Karácsonyra én is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az olajozás jó ötlet, eszembe sem jutott.
   Köszönöm.😊
   Nagyon várom az alkotásokat!😊

   Törlés