2017 | Októberi zsákmány

Eltelt egy újabb hónap, így ideje megmutatnom milyen termékekkel vagy kozmetikumokkal gazdagodtam. Sokan tudjátok már, hogy engem szeptemberben már elkap a karácsony szelleme és szerencsére októberben már az áruházak többségében is kaphatóak ünnepi kiadások. Szóval ez a bejegyzés bővelkedni fog a karácsonnyal kapcsolatos dolgokkal. Október közepén ellátogattunk a KIK-be (sajnos azokat a termékeket nem sikerült lefotózni, amelyeket ott vettünk) és azzal a lendülettel a Butlersbe is. Minden évben megnézem a Butlers ünnepi kínálatát, valamint tudom, hogy ott sok Snoopyval kapcsolatos dolgot lehet kapni.
Pár éve hagyomány nálam, hogy veszek egy-egy karácsonyi bögrét, amikor elkezdődik az őrület. Amint megláttam Snoopy-t mintázó, kissé groteszk hópelyhekkel gazdagított bögrét, azonnal tudtam, hogy idén ez lesz az egyik bögre, amellyel gazdagodik a készlet. A tálka nagyon jó árban volt, illetve fogyó eszköz nálunk, így vettem belőle egyet, valamint még három zsebkendőt. Két ünnepi témájút, illetve fázós Snoopy is hazajött velem. Azt hiszem karácsonyig lesz még pár köröm a Butlersben. 


Kozmetikumokat nem, ellenben lakkokat rendeltem az elmúlt időszakban. Három ILNP lakkal gazdagodott a lakk-készletem. A két szélső lakk az őszi kollekcióból van, az egyik a Lights Out, a másik pedig a Close Knit, amelyről már láthattatok Instagramon képet. 
Az Abbys pedig egy régi vágyam volt és a csoportban egy lányzónak köszönhetően jutányos áron hozzájutottam. 
Egyelőre csak a Close Knit volt a körmeimen, nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok rajongani egy lineáris holo lakkért, de úgy látszik, ahogy öregszem az ízlésem is változik. Jártam hónap elején a Pepcoban is, mert szükségem volt pár téli, vastag melegítő nadrágra, amelyben kényelmesen érzem magam itthon. Vettem egy feketét, illetve két őszies, karácsonyi hangulatú nadrágot is, amelyek igazán puha plüss anyagból vannak. Kasszához közelítve észrevettem, hogy jó áron kaphatóak az üveges bögrék, úgyhogy egy rózsaszínt gyorsan lekaptam a polcról. 


A megjelenés után egy nappal már meg is vásároltam mind a négy ünnepi illatú Yankee Candle tartot. Amit a legjobban vártam az a Christmas Magic volt, ellenben a legnagyobb csalódást ez az illat okozta. Egy csodás fűszeres és meghitt karácsonyi illatot társítottam ismeretlenül ehhez az elnevezéshez, ellenben inkább friss, kicsit cukorkás aromát áraszt magából. Kíváncsi leszek, hogy megolvadva milyen illatjegyek fognak érvényesülni. A The Perfect Tree valóban tökéletes fenyőfaillat, amely egyszerűen fantasztikus. Szerintem akiknek műfenyő van otthon, szerezzék be ezt a tartot (vagy gyertyát), mert valóban visszaadja a fenyők igazi, friss és szívet melengető illatát. 
A másik kedvencem a Spiced White Cocoa, amelynek valóban fűszeres, meleg, kuckózós aromája van. Végül, de nem utolsó sorban a Crackling Wood Fire kissé maszkulin illata végett, inkább a téli hó fedte tájak jutnak az eszembe, mint az ünnepek. 

Ezeket a termékeket vásároltam októberben. Ti milyen szuper dolgokkal gazdagodtatok az elmúlt hónapban? 

Nincsenek megjegyzések