Masura, Magic Thistle

Ezer és egy éve volt utoljára önálló lakkteszt a blogon, amelyet sajnálok. Az utóbbi egy évben rettenetes állapotban voltak a körmeim, ezáltal a lakkozástól is elment a kedvem. Lekopogom, de az utóbbi időben, mintha helyre jönnének a dolgok körömfronton, így végre megtudom mutatni az egyik legújabb szerzeményemet, a Masura Magic Thistle lakkját. 
Viszonylag régóta ismerem a márkát, de a körmeim állapota miatt teljesen hidegen hagytak. Őszintén bevallom, hogy méltatlanul mellőztem őket, mert viszonylag baráti áron kapunk kiváló minőséget Oroszországból. 
Az üveg formája és maga a címke nekem tetszik, plusz pont a gumis kupak. Még egy fontos dolog a márkával kapcsolatban, hogy nem tesztelnek állatokon és ezt az üvegen is jelzik. A promóciós képek alapján sokkal, de sokkal világosabbnak tűnt a lakk, mint élőben. Kicsit meg is lepődtem, igaz az én képeim sem teljesen adják vissza a valóságot, mert kicsit mályvásabb a lakk. 
Két rétegben tökéletesen fed, kevés mennyiségű holografikus csillám van benne, de a piros microglitterek feldobják a lakkot. 
Fényesre szárad, de mint mindig, most is egy réteg fedőlakkal fejeztem be a lakkozást. 

Összességében az első benyomásom pozitív a Masurától. A lakk szerintem egyedi színvilággal rendelkezik, egyedül a holografikus csillogást kevéslem. Gyorsan szárad, két rétegben tökéletesen fed. Az ecset kialakítása átlagosnak mondható, közepesen vastag és egyenesre vágott, könnyű vele lakkozni. 

A Magic Thistle árnyalatot a Hypnotic Polish oldalról rendeltem, de a Naillandnél is kapható.

Nektek, hogy tetszik ez az árnyalat? 

6 megjegyzés

 1. Nagyon szép a színe,a csillámokat meg egyszerűen imádom :D Milyen fényképezőgépet használsz a fotóid elkészítéséhez? :D

  VálaszTörlés
 2. Hurrááá! :D
  Amúgy nekem is nagyon tetszik a színe (és jól is áll neked), a sok piros glitter kicsit fura, de az összképben jól mutatnak, mondhatni megfűszerezik az alapot. :)) Viszont valóban lehetne benne több holo, de ezt valami "szilánkos" holo fedővel lehet orvosolni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. Nekem a glitterek tetszenek a legjobban 😃. Nincsen holo fedőlakkom. Na majd orvosolom eme problémát 😊.

   Törlés
 3. Szerintem nagyon egyben van ez a lakk! Nagyon tetszik minden benne, a glitterek a kevés holó, szóval ezt is meg kell vennem majd! A márkával én is így voltam mint te, hogy elkerülte a figyelmem-eddig!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha megveszed nagyon kíváncsi leszek, mit fogsz hozzá szólni :). No meg a képekre :D.

   Törlés