Hangolódjunk az ünnepekre! | Bath & Body Works Vanilla Bean Noel testpermet

Egy hónap múlva itt a Szenteste, szerintem ilyenkor már ideje elkezdeni készülődni, mind testileg, mind lelkileg. A Bath & Body Works ünnepi illatok terén is fantasztikus kiadásokat kreál évről évre, de van, ami mégis állandó: a Vanilla Bean Noel illat!A Vanilla Bean Noel testápolójáról már olvashattatok a blogon ITT. Két évvel ezelőtt szagoltam meg először a BBW címben szereplő illatát és azonnal elvarázsolt. Azóta sem találtam ennél finomabb ünnepi-téli illatot. A töretlen imádatomnak köszönhetően elkezdtem vásárolni Vanilla Bean Noel aromájú kozmetikumokat, a Notino weboldalán még kétféle verzióban találkozhatunk ezzel az illatcsaláddal: egy kézfertőtlenítő és egy tusfürdő személyében. A Bath & Body Works testpermet csomagolásai csodálatosak. Mivel rajongok a holografikus finisért, ezért a címke abszolút telitalálat nálam. Maga a termék viszonylag vastag műanyagból készült, viszont a kupakja szörnyű, kis baleset éri és máris lejár, eltörik vagy bereped. Amióta ezt tudom fokozottan ügyelek a BBW kupakokra. 
Az illat pedig egyszerűen csodálatos és tökéletes! Egyszerre vaníliás aztán kicsit sütis és karamellás, egy igazi édesség bomba! A fantasztikus illatorgia az alábbi aromákból tevődik össze: friss vanília, meleg karamell, fűszeres sütemény és tejszínhab és hó csókolta pézsma. A tökéletes karácsony. 
Az én bőrömön pár perc elteltével inkább a vanília és a karamell egyvelege mutatkozik meg. A tartóssága lehetne jobb is a maga 3-4 órájával, de rajtam még a legelillanóbb illatok is tartósabbak az átlagnál. 

Összességében a Vanilla Bean Noel a tökéletes karácsonyi illat számomra. Nagyon szeretem az édes illatokat (és az ízeket). A Vanilla Bean Noel pillanatok alatt meghittséget varázsol akárhányszor permetezek belőle magamra. És ez a meghittség bizony a nap végéig kitart. 

Nektek van kedvenc illatotok karácsonyra?

6 megjegyzés

 1. Biztosan nagyon finom illata van. :)
  A TBS Vanilla Chai illatát nagyon szeretem, abból tuti venni fogok valamit idén is.
  Illatviaszból sok kedvencem van, a Christmas Eve, CAndy Cane Lane és Christmas Memories minden évben jöhet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem nagyon nem jön be az az illat. Legalábbis tavaly nem tetszett, pedig minden jöhet, ami vanília :).
   Kb nekem is ilyen sorrendben a kedvenceim :D.

   Törlés
 2. Már nálam is az ünnepi illatok dominálnak minden fronton! :) Légfrissítő, mécsesek, viaszpasztillák, tusfürdő... nem tudok betelni velük. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem! :) És már csak 1 hónap karácsonyig, azt hiszem valóban ideje annak, hogy minden ünnepi pompába boruljon :).

   Törlés
 3. Ó, igen, igen, igennnn! Ez imádnivaló lehet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudok róla lemondani, már meg is rendeltem a jövőévre való Vanilla Bean Noel adagom :D.

   Törlés