A tél illata | Avon Winter treasure tusfürdő

Október óta elárasztanak minket a márkák a téli kollekciós kiadásaikkal, szerencsére. Nem győzöm válogatni a jobbnál jobb ígéretek és illatok között. Az Avon minden évben megörvendeztet minket a saját kiadásaival, idén málna és vanília kombinációja segít élvezetessé tenni a fagyos reggeleket és fáradt estéket.


A Senses termékcsalád tusfürdői nagy népszerűségnek örvendenek az Avonnál. Az állandó kínálat mellett szezonális kiadásaik közül is válogathatunk. Idén nem feltétlenül a karácsonyra való hangolódás volt az elsődleges cél, inkább a télre fókuszál.
A csomagolás a szokásos Senses minőséget hozza, a címke kifejezetten tetszik, igazán hangulatos. 
Októberben már megtudtam, hogy vanília és málna kombinációjából tevődik össze az idei illat, és arra számítottam, hogy édes, mégis fanyar egyveleget kapok. Ennek ellenére inkább frissítő, mint édes a Winter treasure. Kicsit hasonlít a Halls bogyós gyümölcs ízvilágú cukorkájára. A vanília használat közben szabadul fel, de túlnyomó többségben a málna fanyarsága dominál. 
A tusfürdő hozza a már megszokott Senses minőséget, kellően habzik, kevés elég belőle, nem szárít, és nem irritál. Az illat bő egy órán át intenzíven érződik a bőrömön. 


Összességben igazán hangulatos és viszonylag egyedi illattal készült az Avon a téli időszakra. A tusfürdő inkább fanyar és frissítő, jómagam reggelenként, edzés után szeretem használni. A címke nagyon tetszik, hiszen feldobja az unalmas flakont. 

A Winter treasure tusfürdőt keressétek a november és decemberi katalógusban akciós áron, valamint online. A termék kétféle kiszerelésben kapható: 250 ml és 500 ml.

Ti kipróbáltátok már az idei Senses illatot? 

Nincsenek megjegyzések