Augusztusi újdonság | Avon mark. szemöldökformázó gél

Szerencsésnek mondhatom magam, ami a szemöldökömet illeti. Sosem kellett különösebb gondot fordítanom rá, mert pont annyira vastag amennyire kell és a formája is szép. Természetesen nem azt mondom, hogy nincsen rajta javítani való, de a szemöldököm az egyik olyan része az arcomnak, amellyel nem kell bíbelődnöm hosszasan. 
Ennek ellenére nagyon kíváncsi voltam a mark. új szemöldökformázó géljére, amely tégelyes kiszerelésben érkezett. 


A csomagolás a szokásosnak mondható mark.-ra jellemző színvilág jellemzi rá. Kifejezetten tetszik, hogy az Avon külön odafigyel arra, hogy a termékeik egy plusz dobozt kapjanak.
A tégelyes kiszerelést egyébként praktikusnak tartom a szemöldök formázás esetében, habár az a hír terjed az ilyen típusú termékekről, hogy hamar beszáradnak. Ezt egyelőre nem tapasztaltam a mark. szemöldökformázójánál, de sajnos nem is fogom megtapasztalni.A termék állaga kellően krémes és könnyen kezelhető, valóban szépen meg lehet vele csinálni a szemöldököt. A hiányzó részeket tökéletesen kitölti. A tartósságával sincsen gondom, de azt hozzá kell tennem, hogy itthon próbáltam ki, ahol semmi hatás nem érte az arcomat. Nem izzadtam, nem lógott a hajam a szemembe stb. És az ok, amiért nem teszteltem élseben az az, hogy nem passzol hozzám az árnyalat. Kétféle színt lehet egyelőre kapni, én természetesen a szőkét választottam, hiszen az alaphajszínem is szőkés barna (egyébként rose goldra van festve). Sajnos nagyon világos a szemöldökömön és hát mondjuk ki, irtó bénán mutat. Ezt nagyon sajnálom mert egyébként szuper a termék. Remélem kijön egy köztes árnyalatú szemöldökformázó a mark.-tól. Összességében egy remek szemöldökformázó gél, mert könnyedén tudunk vele szép szemöldököt készíteni. Tényleg azt sajnálom, hogy csak két színben érhető el. Ez az árnyalat a természetes szőkéknek lesz jó, vagy azoknak akiknek nagyon ritkás a szemöldökük. 

Az Avon szemöldökformázót keressétek a katalógusokban vagy online

Ti próbáltátok már az mark. szemöldökformázóját? 

4 megjegyzés

 1. Megnéztem volna, hogy néz ki szemöldökön és mivel viszed fel. Én ceruzát szoktam használni, de ritkán, nem kell minden nap full sminkben megjelennem. Tényleg sokat számít, ha kicsit hangsúlyozva van a szemöldök és persze rendben van tartva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem akartam sokkolni senkit mert nagyon elüt. És sokan a képeket nézik a szöveget nem olvassák. Úgyhogy tuti azt hinnék az alapján,hogy rossz a termék. Ezeket csak ecsettel lehet felvinni, de pótolom a bejegyzést, nekem egyértelmű volt de jó, hogy szóltál meet másnak nem az. :) Én port használok és fixáló spirált. Vagy azt sem. :)

   Törlés
 2. Nagyon örülök, hogy megmutattad a színt élesben, bőrön , pont hezitáltam a termék fölött, melyik árnyalat lenne a jó. Ez nekem is túl világos lenne, egy köztes, tompa árnyalat nagyon jó lenne.

  VálaszTörlés