Kategóriák

2017. augusztus 15., kedd

Augusztusi újdonság | Avon mark. szemöldökformázó gél

Szerencsésnek mondhatom magam, ami a szemöldökömet illeti. Sosem kellett különösebb gondot fordítanom rá, mert pont annyira vastag amennyire kell és a formája is szép. Természetesen nem azt mondom, hogy nincsen rajta javítani való, de a szemöldököm az egyik olyan része az arcomnak, amellyel nem kell bíbelődnöm hosszasan. 
Ennek ellenére nagyon kíváncsi voltam a mark. új szemöldökformázó géljére, amely tégelyes kiszerelésben érkezett. 


A csomagolás a szokásosnak mondható mark.-ra jellemző színvilág jellemzi rá. Kifejezetten tetszik, hogy az Avon külön odafigyel arra, hogy a termékeik egy plusz dobozt kapjanak.
A tégelyes kiszerelést egyébként praktikusnak tartom a szemöldök formázás esetében, habár az a hír terjed az ilyen típusú termékekről, hogy hamar beszáradnak. Ezt egyelőre nem tapasztaltam a mark. szemöldökformázójánál, de sajnos nem is fogom megtapasztalni.A termék állaga kellően krémes és könnyen kezelhető, valóban szépen meg lehet vele csinálni a szemöldököt. A hiányzó részeket tökéletesen kitölti. A tartósságával sincsen gondom, de azt hozzá kell tennem, hogy itthon próbáltam ki, ahol semmi hatás nem érte az arcomat. Nem izzadtam, nem lógott a hajam a szemembe stb. És az ok, amiért nem teszteltem élseben az az, hogy nem passzol hozzám az árnyalat. Kétféle színt lehet egyelőre kapni, én természetesen a szőkét választottam, hiszen az alaphajszínem is szőkés barna (egyébként rose goldra van festve). Sajnos nagyon világos a szemöldökömön és hát mondjuk ki, irtó bénán mutat. Ezt nagyon sajnálom mert egyébként szuper a termék. Remélem kijön egy köztes árnyalatú szemöldökformázó a mark.-tól. Összességében egy remek szemöldökformázó gél, mert könnyedén tudunk vele szép szemöldököt készíteni. Tényleg azt sajnálom, hogy csak két színben érhető el. Ez az árnyalat a természetes szőkéknek lesz jó, vagy azoknak akiknek nagyon ritkás a szemöldökük. 

Az Avon szemöldökformázót keressétek a katalógusokban vagy online

Ti próbáltátok már az mark. szemöldökformázóját? 

4 megjegyzés :

 1. Megnéztem volna, hogy néz ki szemöldökön és mivel viszed fel. Én ceruzát szoktam használni, de ritkán, nem kell minden nap full sminkben megjelennem. Tényleg sokat számít, ha kicsit hangsúlyozva van a szemöldök és persze rendben van tartva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem akartam sokkolni senkit mert nagyon elüt. És sokan a képeket nézik a szöveget nem olvassák. Úgyhogy tuti azt hinnék az alapján,hogy rossz a termék. Ezeket csak ecsettel lehet felvinni, de pótolom a bejegyzést, nekem egyértelmű volt de jó, hogy szóltál meet másnak nem az. :) Én port használok és fixáló spirált. Vagy azt sem. :)

   Törlés
 2. Nagyon örülök, hogy megmutattad a színt élesben, bőrön , pont hezitáltam a termék fölött, melyik árnyalat lenne a jó. Ez nekem is túl világos lenne, egy köztes, tompa árnyalat nagyon jó lenne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, valóban kéne egy köztes szín:)

   Törlés

Back to Top