Júliusi újdonság | Avon Femme Exclusive EDP

Júliusi újdonságként jelent meg az Avon új Femme parfümje, amely az Exclusive nevet viseli. A Femme EDP-k általában az idősebb korosztályt célozzák meg illataikkal. Ez az Exclusive esetében sincsen másként. 


A doboz csomagolása lila színt kapott, ezüst mintázattal. Nekem tetszik, mert letisztult mégis elegáns a színvilág. A parfümös üveg úgy néz ki, mint egy kristály, szerintem nagyon jól sikerült eltalálni a formát.
Az EDP virágos-gyümölcsös illatcsaládba tartozik. A fejjegyek a szilva, a rózsaszín grapefruit és az ibolya. Szívjegyei a jázmin, az orchidea és a mangólia.  Az alapjegyek pedig az ámbra, a barack, a fás jegyek és a pézsma.
Ez így leírva tökéletesen hangzik számomra, viszont a bőrömmel érintkezve már nem működik. Az ízlésemnek túl virágos, már-már fojtogatóan. A percek elmúltával sem finomodik az illat, sőt enyhén púderes lesz rajtam.
Vannak olyan parfümök, amelyek bizonyos élethelyzetekben, eseményekben állják meg a helyüket. Hiába vagyok 29 éves, de ez a parfümöt rettenetesen öregnek érzem hozzám, magamon. 


Összességében a kivitelezése az EDP-nek tetszetős, mind a doboz, mind az üveg. A beltartalom sajnos nem az én ízlésemnek való. Túlságosan virágos, túlságosan púderes. Amin meglepődtem, hogy tartósságban nem hozta a már megszokottakat. Pár óra elteltével teljesen elillant a parfüm aromája, pedig EDP-ről beszélünk. Én arra buzdítok mindenkit, hogy ha tetszenek az illatjegyek, akkor tegyen ezzel a parfümmel egy próbát, aki még bizonytalan kérjen illatmintát a tanácsadónőjétől.

Az Avon Femme Esclusive illatot megtaláljátok a katalógusokban, illetve online ITT

2 megjegyzés

 1. Egy ismerősnél szagoltam, de nekem sem tetszett.
  A fotók gyönyörűek lettek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :).
   Ugye? Én kicsit csalódott vagyok emiatt, de hát nyilván ízlések és pofonok, ez most nem jött be :D.

   Törlés