Maszkmánia | Garnier Aqua Bomb

Felültem én is a hype vonatra, és beszereztem a Gariner egyik fátyolmaszkját, az Aqua Bombot. Kíváncsi voltam, vajon felveszi-e a koreai elődjeivel a versenyt vagy sem. 


Tudtommal háromféle maszk kapható jelenleg, ezek közül pedig az Aqua Bomb a mélyhidratálásért felel. Az összetevőlista alapján elhasalt nálam ez a termék. Hozzá vagyok szokva, hogy az ázsiai maszkok többségében nincsenek irritáló és nem odavaló összetevők. Hozzáteszem, hogy nem olvasok minden összetevő után megszállottan.

A csomagolás tetszetős, és a folyadékot sem spórolták ki a belsejéből. A fátyolmaszkon van még egy kék színű réteg, amelyet elvileg akkor kéne levenni mikor felhelyeztük a maszkot az arcunkra. Én hiába tettem fel (és néztem ki úgy, mint Jason X), nem tudtam lehámozni a kék réteget, úgyhogy levettem magamról a maszkot, utána a kék réteget és minden komplikáció nélkül simán felapplikáltam magamra a fátyolmaszkot. A maszk anyaga kiváló minőségű, tökéletesen el lehet simítani az arcon, habár a szem és száj kivágások lehetnének valamivel nagyobbak. Az anyagban sok folyadék szívódott fel, úgyhogy a legszárazabb bőrt is szerintem tökéletesen tudná hidratálni ez a maszk. 20-25 percet hagytam magamon maszkot, majd megvártam míg beszívódik az összes esszencia a bőrömbe. Sokaknál láttam, hogy lemossák utána az arcukat. Én nem mostam le az arcomat, ha türelmesek vagyunk akkor pár perc alatt beszívódnak az értékes esszenciák a bőrbe, és maradéktalanul elmúlik a zavaróan ragacsos érzés.
Első használat után a bőröm valóban puha tapintású, és tökéletesen hidratált. Feszesebbnek is éreztem a bőrömet, mégis elmaradt a wow hatás. Az ázsiai maszkokkal sokkal látványosabb és hatásosabb az eredmény, ráadásul az összetevők is szépek szoktak lenni a legtöbb esetben. 
A magam részéről maradok a koreai és japán csodáknál, hiszen az áruk is kedvezőbb, sok esetben ennyi pénzért három kiváló minőségű fátyolmaszkot kapunk a pénzünkért.

Aki szeretné kipróbálni az Aqua Bombot, az megtalálja a drogériák polcain, vagy a Notino webáruházban, én is onnan rendeltem.

Ti próbáltátok már a Garnier fátyolmaszkjait?

Nincsenek megjegyzések