A tavasz illata: Bulgarian Rose, RoseBerry Nature

Elő szokott fordulni néhanapján, hogy egy illat akár hetekig benne marad az orromban, és csak sóvárgok utána. A Bulgarian Rose, RoseBerry Nature parfümjével pont ez volt a helyzet, megszagoltam, és abban a pillanatban eldöntöttem, hogy kell nekem. 


Változatlanul kedvencem a RoseBerry termékcsalád csomagolása. Hiába egyszerű, mégis kiemelkedik a sok csilli-villi csomagolás közül. De talán az is közrejátszik, hogy a rózsaszín a kedvenc színem, amely olyan jól harmonizál a fehér háttérrel és az abban megbújó vizes ábrával.
A márkánál kaphatóak a szórófejes kiadások mellett golyós verziók is, én első körben azt próbáltam ki. Újdonság volt számomra, mert korábban nem próbáltam golyóval ellátott parfümöket, pontosabban parfümolajat.
A parfüm kiszerelése 9 ml, amely először kevésnek tűnhet, de maga a golyófej adagolója miatt jóval kevesebb kerül a bőrre, mint a szórófejjel ellátott daraboknál. Valamint ez olajalapú parfüm, amelyek jóval tartósabbak és intenzívebbek az átlagos parfümöknél.
Az illata csodálatosan finom, a tavaszra és nyárra ideális. A gojibogyó és a rózsaillat kereszteződése valami észbontó aromában egyesül. Kirobbanóan friss és gyümölcsös ez az illat, az édes virágosság pár óra elteltével érződik a bőrömön.
Néha csak lekapom a polcról, hogy elmerüljek ebben a gyümölcsös, frissítő illatban és máris jobb kedvem lesz. 
A tartóssága kiváló: reggel bekenem vele a pulzuspontokat, és 8-10 óra elteltével is még érzem magamon. Nyilván az intenzitása a nap végére halványodik valamelyest, de újra nem kell felfrissíteni az illatot órák elteltével sem.Összességében ez egy csodálatos illatú parfümolaj, amely a tavasz slágerillata lesz nálam. Amióta napsütéses időnk van, azóta csak ezt a parfümöt használom. 
Számomra minden megvan benne, amit egy parfümben keresek: 
- fenséges aroma
- tartósan érződik a bőrön, órákkal később is
- kis kiszerelése révén bárhová magammal vihetem
- kevés kell belőle

A RoseBerry golyós parfümolaját EZEN a linken találhatjátok 1790 forintos áron. 


Nincsenek megjegyzések