Maszkmánia | Avon Planet Spa marokkói argánolajos arcmaszk

Tudom-tudom, mostanában gyakran vannak arcmaszkkal kapcsolatos bejegyzések. Én hasznosnak találom őket, és kimaradhatatlan a heti arcápolási rutinomból. Az Avon maszkjairól jó véleménnyel vagyok, ezért is vártam, hogy kipróbálhassam az argánolajos változatot.


Írtam már korábban az Avon arclemosójáról, amely ugyanabba a termékcsaládba tartozik, mint a maszk. Azzal tökéletesen meg voltam elégedve, úgyhogy nagy elvárásaim voltak a maszkot tekintve.
A csomagolása változatlanul lenyűgöző, valóban minőségi hatást kelt.
A maszk agyagos, amelyek rajtam mindig remekül működtek, ezidáig. Az illata kellemes, pont olyan, mint a lemosóé, enyhén maszkulin. Egy ecset segítségével felvittem a megtisztított, és leradírozott arcbőrömre egy nagyobb diónyi mennyiséget, majd hagytam megszáradni a maszkot.


Nagyjából 20 perc alatt meg is száradt az agyag, és langyos vízzel lemostam. A wow hatás számomra teljesen elmaradt, sőt inkább csalódás ízét éreztem a számban. Semmi látványosat nem tett az arcbőrömmel. Ráadásul pár óra elteltével az egész arcom úgy fénylett, mint egy diszkógömb, annyira zsíros volt, még a száraz részeken is. 
Igazából nem vagyok vele megelégedve, én kombinált bőrtípusra nem biztos, hogy ajánlanám. Természetesen el fogom használni, ha már megvettem, de biztosan nem veszem újra.
Szerintem a száraz bőrűeknek ettől függetlenül érdemes lehet tenni egy próbát.

Az Avon Planet Spa Treasures Of The Dessert maszkját megvásárolhatjátok a Notino webáruházban.

Nektek van kedvenc Planet Spa maszkotok?

3 megjegyzés

 1. No, hát akkor ezt sem veszem meg.. Sajnos nekem is zsíros a bőröm, és kellene egy jó maszk.. Most próbáltam ki a Pixiboxból a Mudmaskyt, már egy használat után is éreztem, hogy olyan bársonyosabb lett a bőröm, viszont az ára elriaszt......

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az agyagos maszkok általában jók zsíros bőrre. Csak ez nem 😀.
   A Friss Kozmetikumok Loch Ness maszkja pl zseniális ❤.

   Törlés
 2. A Planet Spa Holt-tengeri iszaposat ajánlom figyelmedbe, a bőröm zsírosabb időszakaiban nekem nagyon jót tesz :-)

  VálaszTörlés