Bulgarian Rose, Rose Berry Nature Tisztító tej

A Bulgarian Rose márkával már többször találkozhattatok a blogon. A mai posztban a Rose Berry arclemosójáról lesz szó. A Rose Berry szintén a Bulgarian Rose termékcsoport egyik tagja.
A Rose Berry kozmetikumokban a rózsavíz és rózsaolaj mellett, megtalálható a gojibogyó-kivonat is. A goji bogyó Ázsiából származik. A legnépszerűbb felhasználási módok a teaként való fogyasztása vagy összeturmixolják, valamint megfőzve különböző kásákhoz adagolják. A goji bogyó fogyasztásával megtartható a fiatalos közérzet, azaz késlelteti a bőr öregedését, hiszen tele van antioxidánsokkal, valamint C-vitaminnal. Ez a gyümölcs 18 féle aminosavat és 21 féle ásványi anyagot tartalmaz ez a gyümölcs. Tehát, a fogyasztása mindenképpen jót tesz a test működésének.


A lemosók közül a tejállagúakat szeretem a legjobban, ezért esett a választásom a Rose Berry arclemosó tejre. Másodsorban az illata is elvarázsolt. A bogyós gyümölcsök közül a goji bogyó illata a kedvencem, talán a vörös áfonya illatához tudnám hasonlítani, de annál azért édesebb.
A csomagolása a Rose Berry termékcsaládnak is csodálatos, valódi dísze a fürdőszobapolcnak. A tubusból könnyű kinyerni a terméket, és a kupak is biztosan zár.
A lemosó színe fehér, állaga sűrű. Elvileg sminklemosóként is funkciónál, de nem az az erőssége a terméknek. Sminklemosást követően a bőrömet ugyan nem irritálta, és a szememet sem csípte, de nem szedi le teljesen a sminket 3-4 vattakoronggal sem, mindenképpen kell utána micellás vizet használni. 
Arclemosóként viszont remekül bevált, esténként használom az arctisztító készülékkel együtt. Általában a egy mogyorónyi mennyiséget teszek a készülék fejére, majd a szokásos módon eltávolítom a napi szennyeződést az arcomról. Az arctisztító készülékről ITT olvashattok részletesen.
Miután a készülék leáll, langyos vízzel megmosom az arcom, és törölközés után a bőröm hidratált és puha tapintású.

Összességében meg vagyok elégedve az arclemosóval, hiszen napi használat mellett a bőröm hidratált és puha tapintású, valamint az összkép is egységesebb a szokottnál. Egyetlen egy hibája van, hogy a sminket nem távolítja el maradéktalanul. 
Hosszú távú használata mellett semmiféle bőrirritációt nem okozott.
A Rose Berry arctejet keressétek EZEN a linken. Kiszerelése 150 ml, az ára 1890 forint. 

Bulgarian Rose webshop: https://www.bulgarianrose.hu/
2 megjegyzés