Green Pharmacy olíva és rizs fürdőtej

Sokatok számára nem újdonság, hogy a kádfürdőzések szerelmese vagyok. A hét nagy részében zuhanyozni szoktam, ezért a kádban való relaxálás a hét fénypontja, mondhatni ünnepnap. 
Ezért mindenféle újdonságra vevő vagyok, ami kádhoz kapcsolható. Így történt, hogy megakadt a szemem a Green Pharmacy fürdőtején, hiszen Kleopátra is tejben-vajban fürdött.A Green Pharmacy egy natúrkozmetikumokat gyártó márka, amely Lengyelországból indult útjára.
A márka termékei gyógynövényekből és természetes alapanyagokból készülnek. A kozmetikumaikat nem tesztelik állatokon.
A márka filozófiája szimpatikus, így nem gondolkodtam sokat, amikor a kosárba raktam ezt a fürdőtejet.
A csomagolása nem nyűgözött le különösebben, de ez nem változtat a beltartalmán.
A képen is láthatjátok, hogy tejszerű színe van, ellenben az állaga a vízéhez hasonló, egyáltalán nem sűrű.
Eleinte azt hittem, hogy ennek a kozmetikumnak csak ápoló hatása van, így egy teli kád vízhez öntöttem valamennyit. Aztán úgy döntöttem beleöntök egy keveset folyó víz alá, és kimentem a fürdőszobából. Mikor visszamentem, úgy meglepődtem azon, hogy óriási nagy habokat csinált, hogy még pislogni is elfelejtettem. Szóval igazából ez egy habfürdő, ráadásul kiváló habfürdő. A habja krémes, valóban táplálja a bőrt, valamint extra tartósan megmaradnak a habok is.
Az illata tipikusan a tisztaság és frissesség érzetét kelti. 
1 literes kiszerelésben kapható 990 forintért, ezért úgy gondolom, hogy ár-érték arányban megéri megvásárolni ezt a terméket.
A Notino webáruházban Olive and Rice Milk néven megtaláljátok, további Green Pharamcy termékeket pedig itt: https://www.notino.hu/green-pharmacy/.Nincsenek megjegyzések