Újdonság a polcomon: Bulgarian Rose levendula és méz kézkrém

A Bulgarian Rose márkával a Pure by Pixiboxban találkoztam először, egy rózsás Szappan-szivacs formában. Nekem nagyon szimpatikus lett a márka, így szét is néztem a webshopban, hogy felderítsem a kínálatot.
A márka elnevezése a bolgár rózsából ered (Rosa damascena Mill), amely Bulgária szimbóluma is, hiszen ebből állítják elő a világhírű bolgár rózsaolajat. Ez az olaj szolgál a termékek alapanyagául.
A márka neve alatt többféle termékcsalád fut, az egyik a Lavender & HoneyKézkrémek szempontjából nincsenek nagy elvárásaim, általában illat alapján válogatok. 
Nagyon megtetszett a boltban ennek a kézkrémnek az illata, valamint az egyszerű, ámde mutatós csomagolása.
A kézkrém állaga kicsit folyós és könnyed, ezáltal hamar a beszívódik. Nem hagy maga után ragacsos utóérzetet, csak sima és puha tapintású, valamint hidratált bőrt.
Ha nincsen napközben mínusz 20 fok, akkor az én kézfejem nem szokott száraz lenni, tehát akinek nincsenek extra száraz kezei, annak beválhat ez a kézkrém. 
Az illata csodálatos, egyszerre friss és édes. Először a levendula bontakozik ki, majd pár pillanat múlva becsatlakozik a méz is, de csak pont annyira, hogy finomítson egy kicsit a levendula erős aromáján. Nagyon tetszik ezen a két illatkombinációja, amely bármelyik évszakban megállja a helyét. 
Az én kézfejem ekcémás, de ez a termék napi többszöri használat mellett sem irritálta a bőrömet.


A Bulgarian Rose Lavender & Honey kézkrémjét EZEN a linken találjátok, 850 forintba kerül, és 50 ml-es a kiszerelése. 
A Bulgarian Rose és a Lavender & Honey termékcsaládot az üzletben (Budapest, VIII. kerület, Mária utca 56.) is ki tudjátok próbálni, szerencsére vannak teszterek, és nagyon kedves a kiszolgálás.
2 megjegyzés

  1. Csodálatos a termékképed! A kézkrémet pedig mintha nekem találták volna ki, odavagyok a levenduláért... <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Szerintem tetszene Neked nagyon :) Majd megmutatom, ha találkozunk :).

      Törlés