Maszkmánia: Missha Mangós maszk

Nagyon-nagyon szeretem a fátyolmaszkokat, igaz arra már nem emlékszem, hogy s mi módon ismerkedtem meg velük. Egy biztos sokszor garázdálkodom Oh My Brush Viki blogján új maszkok után kutatva. 
A Missha termékeiről már sok jót olvastam a koreai bőrápolás kedvelők körében, így én is beruháztam pár fátyolmaszkra.


A fátyolmaszkok a gyengéim, az utóbbi pár héten elég sokat vásároltam innen-onnan. Nagyon bőséges a választék, szó szerint mindenféle kapható, amit csak el tudunk képzelni.

Ezt a mangós maszkot hamar kiszúrtam magamnak, ugyanis nagyon kedvelem a gyümölcs illatát, valamint megenni is szeretem. Szóval minden jöhet, ami mangóval kapcsolatos.
A Missha csomagolások guszták, ahogy a képen szereplők esetében. Akárhányszor ránézek a csomagolásra mindig megkívánom ezt gyümölcsöt.
A tasak természetesen tele van folyadékkal, amelyben a fátyolmaszk ázik. 
A maszk minősége kiváló, nem szakad, elég vastag anyagból készült, és tökéletesen passzol az arcvonalához.
A benne lévő esszencia feltölti, ragyogóvá, puhává és feszessé varázsolja a bőrt. Az illata pedig ínycsiklandozóan mangós, amely pozitívan hat az érzékeimre. 
Általában fél órát magamon hagyom a maszkot, majd visszateszem a tasakjába, hiszen az még tele van értékes esszenciákkal, így akár másnap is használhatom. A felbontott maszkokat egy héten belül elhasználom és hűtőben tárolom őket. 
Én nem ajánlom a felesleg lemosását, mert beszívja a bőr kis idő elteltével maradéktalanul azt is, ami a maszk levétele után rajtunk marad.
Nagyon oda vagyok ezért a fátyolmaszkért, bátran ajánlom mindenkinek.
Ebay-en ETTŐL az eladótól vettem, de a Notinon is megtalálható a Missha mangós maszkja Pure Source néven.

Nektek melyik a kedvenc fátyolmaszkotok? 

2 megjegyzés

 1. Nagyon gusztán néznek ki *-* És jól is hangzik ez a fajta maszk. Régen használtam fátyolmaszkot anno egy "kúrára" való adag volt otthon valamilyen C vitaminos maszkból, de sajna már elhasználtam őket. Ideje lenne beszereznem még néhányat :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eddig ez az egyik legjobb, azok közül, amit használtam. :) A C vitaminos maszkok is nagyon jók, van belőle nekem itthon. Hegekre-pattanásokra szoktam leginkább bevetni :)
   Ő nálam fátyolmaszk dömping van :D Rá lehet függni :D

   Törlés