Shop: TeeTaku

2014-ben volt utoljára zsákmányos bejegyzés, nem is tervezem a visszatértét ennek a posztnak, de most úgy gondoltam muszáj megosztanom tapasztalataimat a TeeTaku webshoppal kapcsolatban. Annyiban is kivételes ez a poszt, hogy nem szépségápolással kapcsolatos, ellenben animével igen.
A TeeTaku gyártja szerintem a világ legjobb pólóit. Első rendelésként négy darab női pólóval gazdagodott a ruhás szekrényem, és már most biztos vagyok benne, hogy jó pár pólóval, és pulcsival leszek gazdagabb a következő időszakban.
A TeeTaku két fiatal működteti, akik nem csak egyedi mintával látják az anime (és nem anime rajongókat), hanem támogatják a fiatal feltörekvő művészeket is. Időszakonként van pólórajzolós verseny, ahol limitált számban x ideig elérhetőek a rajzolók által tervezett pólók.
Első körben négy pólóra adtam le rendelést, lefotóztam Nektek a mintákat, hogy lássátok milyen közelről. 
A honlapon van mérettáblázat is, amit én először csúnyán benéztem, úgyhogy két körös volt a rendelésem. Nagyon rendesek voltak, úgyhogy ha bármi gond adódik rögtön cserélik, és folyamatos kontaktban vannak a vevőkkel. Úgyhogy igazán meg vagyok elégedve a vevői kiszolgálással. 
Köszönöm innen is a türelmet, és a gyors munkát!
Talán ez az Annie-s póló a legkedvesebb. Annie az Attack On Titan egyik szereplője, aki a kedvenc karakterem, így azonnal lecsaptam erre a húszsörnynő pólóra. EZEN a linken tudjátok megnézni. A pólók többnyire többféle színben igényelhetők, szerintem ehhez a karakterhez egyértelműen a fekete szín passzol.


Mivel imádom a cicákat, nem volt kérdés, hogy megvásárolom ezt a pólót is. Szerintem nagyon kis cukik, ahogy a gombolyaggal játszanak, és abszolút egyedi a minta. EZEN a linken nézhetitek meg, és kipróbálhatjátok milyen színekben mutat még jól. 


Szerintem abszolút helytálló a felirat, ráadásul direkt pink színben kértem. Kicsit polgárpukkasztó is lehet ez a felső, mindenképpen bevállalós lányoknak ajánlom. EZEN a linken nézhetitek meg alaposabban, illetve szintén választhattok színt, vagy fazont. Hiszen trikó változatot is kérhettek egyes mintából. 


És végül, de nem utolsó sorban, ami miatt beleszerettem a webshopba. Az ez a póló volt. Szerintem ez jellemez igazán engem, úgyhogy ehhez a felirathoz és mintához a babarózsaszín dukált. Pontosan ilyen a belső lelkivilágom. EZEN a linken nézhetitek meg Ti is a pólót.

Nagyon sok minta tetszik még, úgyhogy biztosan fogok még garázdálkodni a webshopban, ha érdekel majd Titeket, akkor megmutogatom azokat a felsőket is.
Saját ötlettel és mintával is előállhattok a TeeTakunak, így akár még egyedibb pólóitok is lehet.

A teljes kínálatot ezen a linken nézhetitek meg: http://teetaku.hu/
A pólók szuper minőségűek, és a minták is beleolvadnak a pólóba, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy évekig fogom tudni őket hordani.

Nektek melyik minta tetszik a legjobban? 

6 megjegyzés

 1. A választásom szerintem egyértelmű: a cicás a legjobb!:D Szerintem nem lepődött meg senki. A kínálatot pedig csekkolom és körülnézek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szuperül mutatna rajtad is ez a cicás póló ^_^

   Törlés
 2. Jaj, annyira jól a Teetaku pólók! Én a Tamaishi Disegn cuccokat is szeretem, szerintem hamarosan mindkét helyről rendelek majd :) Az Annie-s nagyon szuper ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tamashit is nézegettem, de nem találtam meg mennyibe kerül:) Köszi:)

   Törlés
 3. Egyik sem, de tényleg nagyon egyediek, a lényeg, hogy te örülsz neki és szívesen hordod őket :)

  VálaszTörlés