Avon, Joghurtos termékcsalád

Gyengéim a joghurtos, krémes termékek. Képes vagyok bármelyik évszakban használni őket. Mikor tavaszi újdonságként előrukkolt az Avon az erdei gyümölcsjoghurt termékcsaládjával, nem tudtam nekik ellenállni.

A Naturals joghurtos kiadása három termékből áll: egy testápolóból, egy tusfürdőből, és egy testradírból. Én az utóbbi kettőt teszteltem.
Gránátalma és erdei gyümölcs illatúak.


Nem tudok a csomagolás mellett szó nélkül elmenni, annyira teszik ez gyümölcsös koncepció. Igazán vidámra, és gusztusosra sikeredett. A tubusból könnyen kinyerhető a termék, de én mindig elégedett vagyok a Naturals csomagolással.
A tusfürdő színe fehér, és az átlagosnál krémesebb állaggal rendelkezik. Az illata fantasztikusan édeskés, mégis fanyarkás igazán üdítően tavaszi illat, és krémessége miatt valamennyire hidratál is. A bőrön viszont nem annyira tartós, fürdés után 1-2 órán át érzem magamon.


A testradír állaga valamivel krémesebb, táplálóbb. Az illata megegyezik a tusfürdőével. Az Avonhoz képest némi természetesség is található a radírban, mert a kis műanyag szemcsék mellett vélek felfedezni pár magszemet. Kíméletesen, ugyanakkor alaposan radíroznak a szemcsék. Az illata a tusfürdővel kombinálva már jóval tovább tart, mint 1-2 óra. 
Én nem szoktam testápolót használni, az én normál bőrömet, ebben a tavaszi időben kellően hidratálja.

A szettet az EZEN a linken vásárolhatjátok meg 1299.- áron.

Ti próbáltátok már az új Naturals termékcsaládot?

Nincsenek megjegyzések