Márka kedvenc: BOMB Cosmetics

A BOMB Cosmetics 2010 óta van jelen hazánkban, és elmondhatjuk, hogy töretlen népszerűségnek örvend. Termékei leginkább cuki, és illatos fürdőgolyóiról ismert. Egy-egy BOMB süti felér egy cukrászati műalkotással. A bombák tele vannak csupa hidratáló alapanyagokkal, mint például a sheavaj és kakaóvaj.
Viszont nem csak a kádfürdőzők szerelmesei kényeztethetik magukat BOMBságokkal, hanem bárki más, hiszen a kínálatban megtalálhatóak a szappanok, az arckrémek, testvajak, és megannyi minden más.

Korábban készült a márka képviselőjével interjú, amit ITT elolvashattok. Jómagam, majdnem minden kategóriából használtam termékeket, és általánosan mindegyikkel nagyon meg voltam/vagyok elégedve.
Nagyjából 4 éve ismerkedtem meg a BOMB Cosmetics termékeivel, és elsőként két ajándékcsomagot is vettem, ami azóta már nem kapható, de a szuper csomagoló papírt megtartottam, és bekötöttem vele a naplómat.
A BOMB termékek kézzel készülnek Angliában, és SLS mentesek. Nem végeznek állatkísérleteket, és a csomagolásaik is lehetőség szerint újrahasznosított anyagokból készülnek. A termékeik minőségileg ellenőrzöttek, így bátran felfedezhetjük a márka által nyújtott kozmetikumokat.
Fent már említettem, hogy leginkább a kádfürdő termékeiről azonosítják be a márkát. Többféle fürdődesszert közül válogathatunk: Minifánk, Fürdőgolyó, Fürdőkrém, Fürdősüti, Fürdőfagyi, Fürdő mini muffin, Fürdő - bruleé.
A felsoroltak közül a bruleék, és a fürdőkrémek a legnagyobb kedvenceim. A bruleé, a fürdőfagyik többször használatosak, egy-egy termék nagyjából 4-6 fürdésre elegendő. Alkalmanként egy jó nagy diónyi mennyiséget letörök belőlük, majd a többit félreteszem későbbre. A fürdógolyók, pedig szuper pezsgésükről híresek, és szintén hidratálnak a bennük lévő shevajnak, és kakaóvajnak köszönhetően. Általánosan elmondható a BOMB fürdőtermékeiről, hogy 1-2 napos hidratálást nyújtanak, finom illatuk van, ami hosszan megmarad a bőrön. Kellemes kikacsolódást nyújtanak évszaktól függetlenül egy fárasztó nap után.A szappanok közül is sokfélét próbáltam. A szeletelt szappanok 100 gr-os kiszerelésűek, többféle illatban, és színben pompáznak. Az én bőrömet nem szárítják ki, és órákig illatozom utána. 
A szappantorta valamivel krémesebb, mint a szeletelt szappan, és szintén többféle illatban kapható. Egy kicsit kényelmetlen a kialakítása, de kellő fogyás után, már kézre áll a szappan. Szintén illatos és 100 gr-os a kiszerelése. Mindkét szappan celofán jellegű csomagolást kapott.
A tusoló szivacsok nagy kedvenceim, ezek az én bőrömet hidratálják is valamennyire, illetve a benne lévő szivacs masszírozó jelleggel is bír. Az illat szintén órákig megmarad a bőrön, és nagyon frissítően hat a lelkemre.
A tusoló termékek közül, még a tégelyes tusolóvajat próbáltam ki. Érdekes a kialakítása, hiszen magas falú tégelyben kapható, olyanok mint a fagyis dobozok. A málnásat próbáltam pár évvel ezelőtt. Szerettem mert sokáig volt elég, de bevallom a végére ráuntam az illatára. Szintén hidratálta a bőrömet, és órákig éreztem magamon az illatot.
A márka masszázsvajaihoz is volt szerencsém. Tökéletesen hidratálnak, az illatuk is finom. Száraz bőrűeknek ideális választás lehet, mert a benne lévő sheavaj és kakaóvaj tartalom hidratálják a bőrt. 
A testvajaikat is nagyon kedvelem, 30%-os kókuszolaj tartalmuk van, ami miatt elég testesek, és nehezebben szívódnak a bőrbe. Én leginkább télen ajánlom a felhasználásra. A bőröm hidratált volt, és illatos a használatuk után.

Egy arclemosóhoz is volt szerencsém, ami Csipkebogyó szüret névre van keresztelve. Géles állaga miatt, inkább a melegebb időkre javaslom. Jól tisztít, enyhe csipkebogyó illata van, és a használata után felfrissült a bőröm.


Nem fürdőtermék ugyan, de a gyertya gyártásban is jeleskedik a BOMB. Mind a pasztillák, mind a tégelyes, és a poharas gyertyák fenomenálisan jó illatúak, és hosszú égési idővel rendelkeznek.
Ajándék csomagok is találhatóak a BOMB kínálatában, ahol számtalan bombát és tégelyes terméket kipróbálhatunk. 
Még felfedezésre várnak számomra a márka tusfürdői, a radírjai és a habfürdői. 

A BOMB termékekről még több információt találhattok a webshopon: http://furdogolyok.hu/hu/
Valamint kaphatóak a Müller drogériákban, a DM drogériákban és a KIKA áruházban. 
Természetesen BOMB Cosmetics üzletbe is betérhettek a Mammutba.

Nektek mi a kedvencetek a márkától? 

2 megjegyzés

  1. Nekem kizárólag a kádfürdő termékei tetszenek. A szappanuktól sajnos kiszárad a bőröm. De szerencsére van sokféle kádfürdőzéshez alkalmas termék. ;)

    VálaszTörlés